自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

簡直羞家 , 語無論次 , 你係咩誰呀?
郭晶晶100%對 , 你就發老脾 , 句句到肉 , 唱歌又要人拍掌 , 又用運動員做佈景
收山啦

又指定要楊威拍手掌

[ 本文章最後由 知多D 於 08-8-30 21:47 編輯 ]
[img align=left]http://usera.imagecave.com/kae/e6.gif[/img]

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

公爵府

唔該收埋佢同鄭X玲啦, 呢2位亞姐, 都係成日發老脾, 要全世界就晒佢兩個! 簡直係目中無人

侯爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

原文章由 知多D 於 08-8-30 20:18 發表
郭晶晶100%對 , 你就發老脾 , 句句到肉 , 唱歌又要人拍掌 , 又用運動員做佈景
收山啦
:ange ...

咩事??

珍珠宮

佢唱歌時係咪好似好大聲叫楊威拍掌呀?好命令的語氣!!

禁止訪問

禁止訪問

畀面勳章

子爵府

佢好唔尊重人囉!!佢係邊位呀?!....離譜
咩公司就出D咩人!!
TVB...唔該你請運動員上台就唔好咁厚此薄彼LA!..個個都係金牌...個個都咁重要....

跳水運動員.....TVB就叫剩一個!
舉重咩....又只叫3,4個上台...叫剩4個....
攪到人地隧隊都開聲話我地係一個團隊,希望叫齊所有同伴上台....
真係好失禮.....
TVB係大台....但好唔惦....俾ATV或I-CABLE攪可能仲好D!!

水晶宮

畀面勳章

好在我冇睇

大宅

到底咩事呀
有冇得睇番呀mouth:
收山啦

水晶宮

至尊種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 爸B勳章

c啦

啱啱才回家...

唔知什麼事??
不要問國家能為你們做些甚麼,要問你們能為國家做些甚麼。Ask not what your country can do for you, ask what you can do for your country.

別墅

原文章由 blue-blue 於 08-8-30 21:10 發表
到底咩事呀
有冇得睇番呀mouth:

成匹布咁長..

佢喝完游水隊又挖苦郭晶晶 , 唱歌前重指定要楊威拍佢手掌 ..仲有好多 , 全自汪汪汪
[img align=left]http://usera.imagecave.com/kae/e6.gif[/img]

侯爵府

我都唔知咩事呀..講黎聽下...
我一見到佢就轉台喇...

同埋...TVB又真係... 叫D運動員做佈景版...真係好白痴...人地個個都重要過你DKelly, 千樺, 呀姐啦...

珊瑚宮

畀面勳章 BK Milk勳章

收山啦

嘩! 很勞氣呀! 請問發生咩事呀?
<3<3Rilakkuma+PostPet+Pooh

翡翠宮

如果無線肯炒佢...我買燒豬還神齊齊食!:lol

大宅

原文章由 櫺囹桼 於 08-8-30 21:23 發表
如果無線肯炒佢...我買燒豬還神齊齊食!:lol

我第一個報名等食你個餐

禁止訪問

侯爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

亞姐果度我無留意, 反而我見到陳慧嫻, 以為自己開演唱會咁, 係咁好比力唱, 完全無比陳x霞單獨唱下, 陳x霞好無引,後尾見陳慧嫻唱得咁大聲, 索性唔唱tim, 好心佢啦, 比人唱下都得掛, 方死無得唱咁, 又係short short 地.

大宅

佢同呀叻d語氣仲要係怪王峰冇上去咁架,但佢地明明冇叫人嘛...佢當人地係tvb d藝員咩,咁嘅態度,又唔見佢叫曾特首/劉局長/霍生講快d

水晶宮

罗X英好惨...
少奶奶的身份,丫頭的命...

首頁

尾頁

跳至