夫婦情感

跳至

首頁
23456...9

尾頁

子爵府

Re: 你地老公有冇鼻鼾聲呀?

有,但唔知點解我訓得著。 ?-(
[size=small]My little baby Vivian !

洋房

Hi Ken99,

請問你係用邊隻耳塞呢? 可否介紹吓!

Thanks!

[img align=left]http://www.imagestation.com/mypictures/inbox/view.html?id=4138515151&url=http%3A%2F%2Fwww.imagestation.com%2Fpicture%2Fsraid142%2Fp1964686d899188644c441901934ca363%2Ff6acbacf.jpg&caption=cartoon[/img]

大宅

我老公好似巨型哥斯拉咁勁, 不過我都慣左啦

大宅

自從佢體重直線上升,個肚好似有身紀之後,就晚晚都有,直頭勁到好似轟炸機飛來飛去。同佢講,佢叫我忍下話訓訓下就慣,而家我就真係慣啦(“慣低”個慣)。

其實我最擔心佢有睡眠窒息症,點先可以check下佢有無呢種病呢?有無媽咪可以提供資料呀?

複式洋房

BowBow

3M 囉.
:-P :-P :-P :-P :-P

子爵府

我老公有鼻鼾聲架, 不過佢話我有磨牙, 不相百仲.

大宅

有....所以我一定要早訓過佢, 否則冇覺好訓

大宅

有呀... :-(

大宅

戴左耳塞都頂吾住

大宅

我老公都有,不過我有個小方法,就是若果你聽到佢有鼻鼾聲,你只要輕輕拍佢一下,總之就係要令佢轉身,那鼻鼾聲就不見了。

大宅

有呀!重好大聲tim.
不過我經過長期訓練之後,依家行雷都唔醒啦!
開心三姊妹~~兩個囡囡 + 一個媽咪警惡懲奸~伸張正義~維護法紀一齊對付馬騮呀袓

複式洋房

有時有,通常都係

大宅

有呀! 好大聲 , 根本訓唔到覺 , 咁耐都習慣唔到.....好慘....
而家對聲音仲更加敏感..... 當我老公返左工 , 我仲可以訓多兩個鐘 , 但這兩個鐘我醒三四次......成日都好似聽到鼻鼾聲醒左 , 我可能神經失常.......有咩好辦法.....我都試過盍住耳訓 , 但都唔可以完全隔音.... :cry:

侯爵府

以前晚晚都有好大o既鼻鼾聲, 不過唔知點解近排就冇o左

洋房

偶然有不過唔係太犀利

貓芝

別墅

就好似交響樂一樣
:-D 幸福是當我擁有你 :-D http://tw.pg.photos.yahoo.com/ph/fibe001/album?.dir=/861c

子爵府

一時時有啦...不過一有就慘喇...超大聲...攪到我訓唔到...我通常都會拍一拍佢or"錬"住佢個鼻一陣

別墅

我會推到佢變佐側身訓, 就即刻冇聲!!

複式洋房

我老公都係超大聲,日日都有,任何地方任何時間,只要一訓就有 :-(

公爵府

有呀,如果嘈住我咪推醒佢囉

首頁
23456...9

尾頁

跳至