網購天地

跳至

首頁

尾頁

大宅

BK Milk勳章

http://hk.iherb.com/pr/Annie-s-Homegrown-Creamy-Deluxe-Macaroni-Dinner-Elbows-Four-Cheese-Sauce-10-oz-283-g/31639

好食到不得了

Cheuk2012    發表於 18-1-13 00:48

男爵府

Thx for sharing

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

Yukyuk 發表於 15-12-28 09:43
Dear all,

我都係食呢隻,之後買左cat claw extract反而冇咁好又貴d

侯爵府

醒目開學勳章

blackberry 發表於 17-2-8 13:12
我都係食呢隻,之後買左cat claw extract反而冇咁好又貴d

大便好暢通的!

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

Yukyuk 發表於 17-2-8 13:18
大便好暢通的!
又唔覺喎, 我唔通時食益生菌先得猫爪草我食關節痛同牙肉腫

仲有隻姜黃for痛症好work, 不過我食就會好燥

侯爵府

醒目開學勳章

blackberry 發表於 17-2-8 13:26
又唔覺喎, 我唔通時食益生菌先得猫爪草我食關節痛同牙肉腫

仲有隻姜黃for痛症好work, 不過我食就會好燥

我冇食益生菌的。

子爵府

bbasco 發表於 17-1-20 16:26
係, 琴晚買野買到眼花, 仲買左同牌子的白藜蘆醇Q10晚霜試
請問你上次買的白藜蘆醇Q10晚霜試效果如何 ???

男爵府

HiPP勳章(1) 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 夏天玩到顛 hashtag旅遊勳章 DHA勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

thanks for sharing

子爵府

請問邊隻牌子好用? 香港好貴

禁止訪問

大宅

回覆樓主:

https://hk.iherb.com/pr/Chimes-Ginger-Chews-Original-5-oz-141-8-g/59725
直得推介好味道

Cheuk2012    發表於 18-7-2 22:03

男爵府

msmchan 發表於 17-2-9 11:12
請問你上次買的白藜蘆醇Q10晚霜試效果如何 ???
想知: 白藜蘆醇Q10晚霜試效果如何 X 2

子爵府

Q4 發表於 17-5-15 11:56
想知: 白藜蘆醇Q10晚霜試效果如何 X 2
無買

複式洋房

原來咁多JM買護膚品同supplements,等我慢慢爬文

我係iherb 只係買家居清潔同soap. 因為香港買natural products /soaps 太少選擇同貴,但iherb又平又多選擇

男爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 親子王國15週年勳章

Yukyuk 發表於 15-12-28 09:43
Dear all,
你好呀, 我想問下貓爪草食左係唔係會眼瞓架, 我食左兩日, 好似有呢個現象但又唔確實係唔係食左先係咁, 如果係, 我就改返去瞓前食, 謝謝!

侯爵府

醒目開學勳章

S.B.N. 發表於 17-5-26 11:48
你好呀, 我想問下貓爪草食左係唔係會眼瞓架, 我食左兩日, 好似有呢個現象但又唔確實係唔係食左先係咁, 如果 ...

不是。

侯爵府

醒目開學勳章

S.B.N. 發表於 17-5-26 11:48
你好呀, 我想問下貓爪草食左係唔係會眼瞓架, 我食左兩日, 好似有呢個現象但又唔確實係唔係食左先係咁, 如果 ...

Fry

Cat claw

Do Not Take If

Hide Do Not Take If

You are taking warfarin or other blood thinners: Cat’s claw may increase the risk of bruising and bleeding.
You are taking drugs that are substrates of Cytochrome P450 3A4: Cat’s claw may increase the risk of side effects of these drugs.
You are taking protease inhibitors: Cat’s claw was shown to increase the serum concentrations of atazanavir, ritonavir and saquinavir and can increase their side effects.
You are taking immune suppressants: Cat’s claw may stimulate immune cells, which may make these drugs less effective.
You are having surgery: Due to the potential for increased bleeding and lack of safety data.

男爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 親子王國15週年勳章

Yukyuk 發表於 17-5-26 11:55

Fry
thanks for your info.

珍珠宮

M&A Mom 發表於 15-12-29 21:54
呢隻 lip balm 我用黎睡前厚搽,第朝仲有係咀!

質感唔厚唔立
我只搵到呢隻, 係唔係一樣的?

Cheuk2012    發表於 18-1-13 00:49

珍珠宮

mgie 發表於 16-6-29 17:19
頭油多, 易脫髮, 有頭皮...... 我終於暫時揾到好用洗頭水
- Petal Fresh, Pure, Scalp Treatment Shampoo, ...
請問呢個點食呀?Healthy Origins, White Chia Seed

首頁

尾頁

跳至