烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問有無人見過邊度有得賣,知唔知呢種叫咩麵?唔該晒!
(\~~/)      (\~~/)
(~'.'~)      ( *;* )
(_ (    )~o (_ (__)~o

大宅

原文章由 syc204 於 08-9-1 10:24 發表
http://f20.yahoofs.com/hkblog/__DOT__cR__DOT__4FWBCRQJiW6__DOT__Yh0-_11/blog/ap_20080901102215591.jpg.jpg?ib_____DE8yG7me1

請問有無人見過邊度有得賣,知唔知呢種叫咩麵?唔該晒! ...

真係無人知呀?

公爵府

呢種係蒟蒻做既麵係嗎?

大宅

我覺得似蒟蒻條, 係大部份日本超市有售, 係蒟蒻切成條.

大宅

原文章由 alik 於 08-9-2 07:52 發表
呢種係蒟蒻做既麵係嗎?

又唔多似,因為蒟篛無味,佢有麵的味,質感有d似,但無蒟篛唔un,有d口,我都唔係太識仍容,我係飛機食架。係我第一次覺得飛機餐都可以好好味!

大宅

原文章由 bybyma 於 08-9-2 12:50 發表
我覺得似蒟蒻條, 係大部份日本超市有售, 係蒟蒻切成條.

等我去真d先,如果見到有唔該報下料,謝!

首頁

尾頁

跳至