親子旅遊

跳至

首頁
45678...10

尾頁

大宅

回覆:Frozen886 的帖子

我join local tour $599/person! 星程

大宅

回覆:Frozen886 的帖子

想問有經驗既Jm,復活節天氣大概點樣呢?要唔要著雪褸呢?

男爵府

引用:想問有經驗既Jm,復活節天氣大概點樣呢?要

原帖由 SYLAM9663 於 16-02-21 發表
想問有經驗既Jm,復活節天氣大概點樣呢?要唔要著雪褸呢?
我都想知

水晶宮

2018復活節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:我join local tour $599/person! 星程

原帖由 GLAU530 於 16-02-21 發表
我join local tour $599/person! 星程
我都打算 join 呢個

侯爵府

回覆:復活節首爾揮手區

3月尾南怡島係咪無乜景色?

大宅

引用:Quote:原帖由 manyjennifer 於 16-02-18 發

原帖由 Frozen886 於 16-02-21 發表
請問你在那𥚃book local tour
How much per person
Thx
我係tf agency訂啦,大人688,小童600

男爵府

引用:Quote:原帖由+GLAU530+於+16-02-21+發表我j

原帖由 Koala_Chu 於 16-02-21 發表
我都打算 join 呢個
我都係呀!

水晶宮

2018復活節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:Quote:原帖由+Koala_Chu+於+16-02-21+發表

原帖由 ivy0121 於 16-02-21 發表
我都係呀!
呢個送埋 N 首爾塔門票

你 join 邊日呀?

大宅

引用:Quote:原帖由 ivy0121 於 16-02-21 發表我

你 join 邊日呀?
好抵啊

男爵府

引用:Quote:原帖由+ivy0121+於+16-02-21+發表我

你 join 邊日呀?
我唸住join 27/3

大宅

引用:我join+local+tour+$599/person!+星程 +

原帖由 GLAU530 於 16-02-21 發表
我都想join local tour, 有無資料比我

And if you give me what I want, Then I'll give you what you like

大宅

Yes, can anybody recommend local tour? Want to join 1 day tour n better can pick up at 明洞

大宅

回覆:lalawowo 的帖子

Local tour

複式洋房

揮下手先,我都係一家三口3月去呀!第一次去韓國,請問大家知唔知3月係咩溫度呀?都唔知點帶衫去好~
[img][/img]

大宅

引用:揮下手先,我都係一家三口3月去呀!第一次去

原帖由 yan2978 於 16-02-22 發表
揮下手先,我都係一家三口3月去呀!第一次去韓國,請問大家知唔知3月係咩溫度呀?都唔知點帶衫去好~ ...
上網睇,D人話日頭16-18度,但晚上就得幾度

親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 開心吸收勳章

我一家三口,第丨次自由行。
今月頭訂酒店同機票。
27號去

大宅

回覆:GLAU530 的帖子

Thanks! Do you know if it is it too cold to go in March? As i hv a 1.5 yrs old kid

大宅

引用:Thanks! Do you know if it is it too cold

原帖由 lalawowo 於 16-02-23 發表
Thanks! Do you know if it is it too cold to go in March? As i hv a 1.5 yrs old kid
我細b係17個月剛去完韓國,係戶外時,佢係完全唔想郁的

大宅

回覆:manyjennifer 的帖子

Oh my god, thx for sharing!咁都係plan多啲室內活動好d!請問大家有冇好介紹?除了1.5yr old 我仲有一個5yrs old kid.

珍珠宮

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章

hi, 岩岩經 ctrip, book左 1~6/4 (6日5夜) (凌晨機31/3晚入機場), 同個妹2個女人去shopping~ 所以揀凌晨機都冇有怕.

坐韓亞, 住 loisir hotel~

之前去過2次, 但今次唔係同c6同行, 希望2個女人都ok 啦.

我以為算平, 但睇你地咁早book 真係勁抵呀.

我$8,300 (hotel + tickets) for 2人.(平均$4,200/位)

首頁
45678...10

尾頁

跳至