親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

Hi cc0202,

多謝您既回覆,今次第一次出門, 真係有好多野都唔識呀.
我 join 左package 自由行呀. book 埋車係0個邊自駕. 我就早你少少出發, 10月7日出發去五日. 你有無去 "沖繩之旅" 呢個topic度睇呀, 有好多媽咪去完之後仲同大家分享行程. 信成, 呢間有媽咪去完都話唔錯. 不過就辛苦d要係澳門上機. 初時,我都考慮自由行定跟團好. 最終,自由行唸住d時間彈性d囉.我而家仲plan個程呀... 

原文章由 cc0202 於 08-9-22 16:01 發表

Sorry遲左覆你,3支蒸溜1支自己水.係呢你團定自由行呀?我10月16曰跟東x遊4天,原本跟信成但要係澳門上機所以最後跟番東x遊.

男爵府

原文章由 hellocatcat 於 08-9-24 10:54 發表
我係7月時帶咗14個月大既囡囡去大阪玩咗8日呀!

你有無整blog呀?可否分享下.

男爵府

原文章由 MIZU 於 08-9-24 13:29 發表
Hi cc0202,

多謝您既回覆,今次第一次出門, 真係有好多野都唔識呀.
我 join 左package 自由行呀. book 埋車係0個邊自駕. 我就早你少少出發, 10月7日出發去五日. 你有無去 "沖繩之旅" 呢個topic度睇呀, 有好多媽咪去完 ...

我都有追呢個topic架,玩完返黎分享下

大宅

原文章由 cc0202 於 08-9-24 15:09 發表

你有無整blog呀?可否分享下.

sorry, 我無blog呀, 不過我可以同你分享下我既行程既...依家都有一個媽咪叫我幫佢plan行程, 同樣係去大阪8日! 我好樂意幫大家架, 因為幫人plan一次好似自己去咗一次玩咁, 都好開心!

哈哈~! 我要揍好呢隻妹~

首頁

尾頁

跳至