跳至

首頁

尾頁

男爵府

招收09年度幼兒班詳情

2009年度之幼兒班報名表及簡章將於九月中旬開始派發,家長欲索取報名表可到本園地下大堂索取或於本網頁下載。請填妥表格後連同所需之文件於下列指定之時間交回本園。為免場地過於擠擁,本園亦於十月下旬舉行兩場內容相同之簡介會(家長可任擇一場),讓大家對我們有更多的瞭解。簡介會報名表亦可於此網頁下載。
如有任何查詢,請於辦公時間致電2413 3819。
報讀2009年度幼兒班詳情:
派發報名表時段: 22/9 (一)至31/10(六)
舉行簡介會日期及時間: 25/10 (六)
第一場9:15am-10:45am、第二場11:15am-12:45pm

收報名表日期及時間: 1/11 (六) 上午9:00至11:00

面談日期: 7/11 (五)

親臨索取
家長可選擇於下列時間親臨本園地下大堂索取報名表及有關資料
星期一: 8:00a.m.至6:00p.m.
星期二至六: 8:00a.m.至8:00p.m.
報名須知:
  • 報名兒童必需為2006或以前出生之兒童
  • 有香港居留權
  • 報名時需繳交:
a) 已填妥之報名表
b) 出生証明書副本
c) 相片一張(貼於報名表上)
d) 長信封乙個(請填寫回郵地址及貼上郵票)
e) 已填妥之家長問卷
f) 報名費三十元正

大宅

開心吸收勳章

潮流媽咪,

嘩....你好堅呀, 咁快收到料.......

原文章由 潮流媽咪 於 08-9-1 15:58 發表
招收09年度幼兒班詳情 2009年度之幼兒班報名表及簡章將於九月中旬開始派發,家長欲索取報名表可到本園地下大堂索取或於本網頁下載。請填妥表格後連同所需之文件於下列指定之時間交回本園。為免場地過於擠擁,本園亦 ...
得閒入來看看"雙妹嘜"啦......
http://hk.myblog.yahoo.com/jessjuli088

子爵府

好媽媽勳章

那即是幾多年出世的bb伸請?

男爵府

原文章由 小天使 於 08-9-2 13:52 發表
那即是幾多年出世的bb伸請?

2006年出世既BB

男爵府

家長欲索取報名表可到本園地下大堂索取或於本網頁下載<====不過我找唔到有報名表下載,潮流媽咪你搵到嗎???

大宅

原文章由 peggy@_@ 於 08-9-3 04:42 發表
家長欲索取報名表可到本園地下大堂索取或於本網頁下載

我打左去問啦, 要22/9 先會有表格.
我新搬來荃灣, 聽聞這間好, 請問有咩優點呢? 謝謝.

洋房

其實荃浸係咪好好?可唔可直升浸小?

伯爵府

報名前有2次簡介會, 由校長親自主持, 會掌握更多資料, 再作比較合唔合適妳小朋友 ?
可唔可直升浸小 - no.

原文章由 marcus1803 於 08-9-4 18:28 發表
其實荃浸係咪好好?可唔可直升浸小?

大宅

我想問荃浸多數派邊間小學呢?

原文章由 tramtram 於 08-9-5 16:30 發表
報名前有2次簡介會, 由校長親自主持, 會掌握更多資料, 再作比較合唔合適妳小朋友 ?
可唔可直升浸小 - no.

大宅

我都想知呀!! 其實地方大唔大? 新唔新呢?

別墅

地方唔大, actually is v small... but quite new and tidy

原文章由 kc_united 於 08-9-10 13:31 發表
我都想知呀!! 其實地方大唔大? 新唔新呢?

大宅

Do you know the questions during interview??

大宅

小肥上年interview只係老師講故事,之後問小朋友叫乜名,同邊個一齊來等等,其實個個老師d問題都唔同,唔駛太擔心,同小朋友開開心心咁去interview就得喇,good luck~~

原文章由 coeyyeung 於 08-9-30 08:48 發表
Do you know the questions during interview??
5歲~~

伯爵府

家長較喜歡選擇報浸聯, 兩間基慧, 石x山, 伍季明.
成功率都高嫁

原文章由 ev928 於 08-9-6 15:46 發表
我想問荃浸多數派邊間小學呢?

首頁

尾頁

跳至