派對情報

跳至

首頁

尾頁

大宅

我幫個仔攪咗個面包超人生日會,想同大家分享吓:

Banner:

送俾小朋友o既小禮物:

生日會食物:

生日蛋糕:

我送俾個仔o既禮物~面包超人扭蛋機:

壽星仔&工人姐姐:

朋友送o既禮物:

男爵府

wow, it's sooo amazing. would u mind tell me
- where to buy gifts pack? how much?
- where did u held this party?

i am planning my bb 1st birthday...but not decided yet. tks for sharing

教養孩童,使他走當行的道,就是到老他也不偏離。 (箴言22:6)

珍珠宮

認識瑞士牛牛第二回 醒目開學勳章

嘩,個蛋糕好靚呀,袋回禮小禮物好靚,小朋友收到肯定開心!

大宅

Hi! 咁多位媽咪你o地好!綜合各位o既問題回答如下:

生日會舉行地點:北角城市花園酒店
見到小王子媽咪v_i_o_l_a_810 post o係呢度攪過生日會,多謝佢提供意見。酒店有個Children Party Package$3,900/30位或$4,800/40位另加一(3歲以下唔計,超過人數額外計錢),包Function Room 3個鐘、自助Tea Buffet(食物約廿款)、飲品,有侍應在場招呼,整體o黎講我覺得好滿意。

Banner:搵BK媽咪介紹,在此多謝weilam。我做o個個4x10 ft$240包稿設計,$50送貨。我會PM資料俾各位。

生日蛋糕:我o係屋企附近(北角七姊妹道)o既小型麵包舖訂造,$100/磅,我訂咗3(加字牌$5)總數$305。我會PM資料俾各位。

禮物包:我自己上淘寶網搵,大量面包超人物品,又平又靚,d膠袋同小禮物都係oo個度買返o黎,我自己入袋。禮物袋入面有面包超人波波、小公仔、手偶、毛巾仔、牙刷同糖,我仲o係吉之島買咗d面包超人紙包果汁俾小朋友自己攞o黎飲。另外因為仲有幾個BB,送俾佢oo既禮物係面包超人和尚衫、口水肩同袜仔,仲有個手搖鈴,好cute o架。

駛費:生日會:$5,280,生日蛋糕:$305Banner$290,禮物袋:約$1,000,總數約$7,000左右

翡翠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

好正呀!!!

原文章由 夢芝芝 於 08-9-2 11:17 發表

見到小王子媽咪v_i_o_l_a_810 個post o係呢度攪過生日會,多謝佢提供意見。酒店有個Children Party Package,$3,900/30位或$4,800/40 ...

民房

嘩﹗嘩﹗嘩﹗好幸福呀﹗

大宅

謙謙媽,
我係晴晴媽呀,見到妳d相發覺0甘熟口面,原來真係妳!!!
多謝妳地0黎晴晴既生日會,不過我都知當時一片混亂,希望妳0地唔好介意!! 另外多謝妳地份禮物,衫衫好靚,要妳地破費,唔好意思....
睇番謙謙細佬佬1歲生日會真係好好,場地好靚,好舒服,食物唔錯,面包超人小禮物好精美(我自己都好鐘意!)....etc 真係好得體!! 我都知道成本應該唔少,原來要$7000,wah! 我唔捨得呀~~~ >< 下次到謙謙生日時再預埋晴晴wor!!!

原文章由 夢芝芝 於 08-9-1 17:02 發表

Banner:

送俾小朋友o既小禮物:
http://i121.photobucket.com/albums/o210/tabolovers/B83040 ...

大宅

Hi Hi 晴晴媽,
多謝你請我o地參加晴晴o既生日會呀,謙謙o個日玩得好開心,多謝你送俾佢o既氣球同畫筆,佢好鍾意,返到屋企仲送咗個氣球俾細佬添...

我諗你真係花咗好多心機攪生日會,我好鍾意你DIY o既Family Tee,同埋張Poster,感覺好warm 呀!

謙謙出年3月尾生日,暫時未決定攪唔攪生日會,因為真係幾費神o架!但如果攪得成o既話一定會邀請你o地o黎玩,到時請你o地賞面啦!

原文章由 ooooohk 於 08-10-18 01:12 發表
謙謙媽,
我係晴晴媽呀,見到妳d相發覺0甘熟口面,原來真係妳!!!
多謝妳地0黎晴晴既生日會,不過我都知當時一片混亂,希望妳0地唔好介意!! 另外多謝妳地份禮物,衫衫好靚,要妳地破費,唔好意思....
睇番謙謙細佬佬1歲生日 ...

伯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

好正呀!

原文章由 夢芝芝 於 08-9-2 11:17 發表

見到小王子媽咪v_i_o_l_a_810 個post o係呢度攪過生日會,多謝佢提供意見。酒店有個Children Party Package,$3,900/30位或$4,800/40 ...

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

nice party !

大宅

夢芝芝:

想問下個banner底圖係邊度搵架?? thanks~
因為打去問過banner公司, 佢話要自己俾圖佢設計呀~

大宅

嘩!我真係覺得母親真偉大,可以為自己仔女攪一個咁難忘嘅生日party!我都要為女女安排吓先得!請問可否提供Cake Shop資料俾我呀?個Anpaman生日蛋糕好amazing!

公爵府

畀面勳章

我想問下咁有咩活動比小朋友玩呀? 我見d野食好精尾, 咁你個package就算好抵, 但係好似無提及小朋友玩咩

原帖由 夢芝芝 於 08-9-1 17:02 發表

Banner:

送俾小朋友o既小禮物:
http://i121.photobucket.com/albums/o210/tabolovers/B83040 ...
歡迎參觀『文。穎之家』
文文小公主Corliss出生於28/9/2006, 重2.99kg, 31/12/2008重13.4kg, 高85cm
小穎小王子Wayne出生於01/11/2007, 重3.5kg, 27/2/2009重11.8kg, 高78m, 頭圍49cm

大宅

我買咗好多波波送俾小朋友,仲帶埋架Pooh Pooh車同扭蛋機俾佢o地玩遊戲冇特別安排,因為班小朋友有大有細,好難一齊玩集體遊戲

原帖由 winwin815 於 09-3-2 09:57 發表
我想問下咁有咩活動比小朋友玩呀? 我見d野食好精尾, 咁你個package就算好抵, 但係好似無提及小朋友玩咩

首頁

尾頁

跳至