親子旅遊

跳至
[澳紐] 澳洲上網

首頁

尾頁

複式洋房

回覆 CrabPincers 的帖子

https://item.taobao.com/item.htm?id=523183817990&toSite=main

別墅

引用:回覆 CrabPincers 的帖子 https://item.tao

原帖由 wendycnc 於 16-04-12 發表
回覆 CrabPincers 的帖子

https://item.taobao.com/item.htm?id=523183817990&toSite=main
淘宝用家話好用。只是大洋路吾得。
每張要¥150起,都吾平。

子爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆:澳洲上網

去淘寶買

複式洋房

回覆:yly2 的帖子

可否share internet connection 比其他人用?

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 分享愛 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

Care_Bears2009 發表於 16-4-7 15:07
可以呀~~ 我在機場買CARD, STAFF 會幫你入埋CARD, 再幫你SET 好MAKE SURE 你上到網佢先會叫你走~~ 幾好SER ...
ME2
我上次去SYN, 都係O係機場買張SIM 卡~ 職員幫我攪掂晒. 即刻用得.

仲要好平, 好似2蚊~

我覺得好好用~

子爵府

回覆樓主:

telstra 係好用過 Optus
我和我最後的倔強,握緊雙手絕對不放,下一站是不是天堂,就算失望不能絕望!

複式洋房

我都係係淘寶買定VODAFONE 咭,一去到換張咭就用得,超方便,接收都唔錯。
記得要預先通知客服你的到步日期,要開通客服電話咭

大宅

bloombaby 發表於 16-5-27 16:53
我都係係淘寶買定VODAFONE 咭,一去到換張咭就用得,超方便,接收都唔錯。
記得要預先通知客服你的到步日期 ...

去淘寶買要唔要比passport資料賣家?

複式洋房

kaledioscope 發表於 16-5-27 23:06
去淘寶買要唔要比passport資料賣家?

唔駛呀,就咁買就得喇,但記得一定要通知定賣家你幾時到當地,因為佢要幫你開通張咭

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章

引用:我都係係淘寶買定VODAFONE 咭,一去到換張

原帖由 bloombaby 於 16-05-27 發表
記得要預先通知客服你的到步日期 ...
可否提供 link 呀?謝謝你!

別墅

回覆:pauline_c 的帖子

鴨寮街有冇澳洲4G 咭賣

大宅

wendycnc 發表於 16-4-6 12:33
上淘寶買SIM CARD 啦....
我剛從SYDNEY用左十天回港, 十分好收....

咁價錢係?
張卡有沒有電話號碼?可以先做定飛線漫遊

別墅

引用:Quote:kaledioscope 發表於 16-5-27 23:06

原帖由 bloombaby 於 16-05-27 發表
唔駛呀,就咁買就得喇,但記得一定要通知定賣家你幾時到當地,因為佢要幫你開通張咭
...
在淘宝買咭時,是否已有一欄通知客服旅行日期?因為8月中出發,如果現在訂,怕客服忘記。應該点,樣提醒客服

複式洋房

kikima 發表於 16-7-4 21:54
在淘宝買咭時,是否已有一欄通知客服旅行日期?因為8月中出發,如果現在訂,怕客服忘記。應該点,樣提醒客服 ...

如果你擔心,我建議下單前先與客服聯絡,告知他們你想開通的日期,確定無問題再下單。

下單時,再於備註寫清楚想開通日期。

我自己就再於出發前兩天再和客服聯絡,提醒佢哋。

複式洋房

pauline_c 發表於 16-6-25 22:32
可否提供 link 呀?謝謝你!

复制这条信息,打开(emoji)手机淘宝(emoji)即可看到【澳大利亚手机卡电话卡4G上网卡流量卡无限通话8-16GB沃达丰可热点】¥AAGREsfn¥http://ewqcxz.com/h.Z5fcWd?cv=AAGREsfn&sm=c65b8a

別墅

引用:Quote:pauline_c 發表於 16-6-25 22:32 可

原帖由 bloombaby 於 16-07-05 發表
复制这条信息,打开(emoji)手机淘宝(emoji)即可看到【澳大利亚手机卡电话卡4G上网卡流量卡无限通话8-16GB ...
多謝你的Tips

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章

引用:Quote:pauline_c+發表於+16-6-25+22:32+可

原帖由 bloombaby 於 16-07-05 發表
复制这条信息,打开(emoji)手机淘宝(emoji)即可看到【澳大利亚手机卡电话卡4G上网卡流量卡无限通话8-16GB ...
謝謝你!

大宅

Queenie_0012 發表於 16-4-28 13:44
ME2
我上次去SYN, 都係O係機場買張SIM 卡~ 職員幫我攪掂晒. 即刻用得.

請問可唔可以share wifi?

男爵府

回覆樓主:

我今天在鴨寮街買了這張咭, 要$100,唔知好唔好用

男爵府

KKM 發表於 16-7-16 22:59
我今天在鴨寮街買了這張咭, 要$100,唔知好唔好用

用後上來告知,謝

首頁

尾頁

跳至