在職全職

跳至
[在職媽媽] 減人工

首頁

尾頁

男爵府

熱血勳章 睛靈勳章

我本身做part - time 連lunch time 7 hrs,

刻薄鬼30/12通知我變4hrs 減2千。。。我即收工無覆佢。

減左我果份加比我2個同事,真係好鬼嬲,而家無心機做啦!舊同事勸我忍到過年先辭職,但我真係無咩心機做落去。
退一步海濶天空

http://7W2D - 7cm, 16W5D - 性別係 .......仔

男爵府

我都係咁,但會做住先,搵到第二份就走人。

wcpcelia    發表於 16-1-5 14:39

禁止訪問

禁止訪問

男爵府

熱血勳章 睛靈勳章

引用:最好忍埋過年啦

原帖由 bicelyan 於 16-01-04 發表
最好忍埋過年啦
吾會啦,2月休息下,3月再揾過

http://7W2D - 7cm, 16W5D - 性別係 .......仔

男爵府

回覆:減人工

加油!

翡翠宮

咁衰,過完年就走喇,間公司咁無人情

大宅

認識瑞士牛牛第二回

我都係甘,第一個月好驚喜佢加我人工,點知第二個月倒減返人工,呢個月仲減埋我返工日數,都諗住做埋呢個月就同佢掰掰

大宅

唔簽新約,過年後走人

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

祝好運, 加油

公爵府

2024年龍年勳章

回覆 hkgalcarrie 的帖子

一日返七個鐘連食飯,咁同返全職有咩分別.....
好刻薄喎...........

男爵府

熱血勳章 睛靈勳章

引用:回覆+hkgalcarrie+的帖子一日返七個鐘連食

原帖由 judycyk 於 16-01-05 發表
回覆 hkgalcarrie 的帖子

一日返七個鐘連食飯,咁同返全職有咩分別.....
多謝你明白

首頁

尾頁

跳至