想生BB

跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

大家呢幾日有冇咩身體唔同徵狀?
我只覺得下復痛痛地,你地呢?

別墅

回覆:有冇9-12-1due day 既jm

我8-9號due day,下腹間唔中會痛,其他好似冇乜

侯爵府

回覆:有冇9-12/1due day 既jm? 請進一齊傾下交流

我12、13號due day,乜徵兆都冇!
今個cycle排卵期do得兩次,仲要只係頭尾陪跑一族

大宅

回覆:有冇9-12/1due day 既jm? 請進一齊傾下交流

Hello,我係12號due day,第一個月正式努力,前兩日半夜突然左下腹刺剌痛左幾下,跟住多左放屁
不過我吾想有壓力,當自己吾中比較好

大宅

引用:我8-9號due+day,下腹間唔中會痛,其他好似

原帖由 win615 於 16-01-05 發表
我8-9號due day,下腹間唔中會痛,其他好似冇乜
會不會忍吾住想偷驗?

別墅

我都係11號due date 呀,無乜感覺呀呢一刻, 淨係覺得時間過得好慢ja

大宅

引用:我都係11號due+date+呀,無乜感覺呀呢一刻

原帖由 pb116 於 16-01-05 發表
我都係11號due date 呀,無乜感覺呀呢一刻, 淨係覺得時間過得好慢ja

...
Agree,你試左幾耐?希望大家好孕啦

大宅

我應該12-13號due day 第一個cycle食排卵藥 唔知今個cycle有冇機會

別墅

試左超過年半了, 今個月睇返中醫,希望成功啦, 咁啱今次due date 係anniversary 呀, 但又唔感太期待,驚又失望

大宅

我應該10/1 或者 11/1 due day, 之前due day 前10日左右會下腹痛到半夜醒(已維持幾年都係), 但反而今個cycle吾知是否中藥問題, 暫時未見有痛到半夜醒的情況及day 22 早上有降溫及見啡, day 23早上又高番0.2度左右 .... 希望大家好孕啦
補充, 今個cycle 我沒有用紅D測排卵, 只是有探溫作記錄

子爵府

BK Milk勳章

我估計1月10日due (因唔準) ,今日高温11日,無乜特別反應

大宅

回覆:szeley1122 的帖子

多左放屁其實是徵狀之一?我都多左屁放,關唔關腸胃唔好事?

大宅

我就8-9/1...忍唔住用紅d check...唉..都係空白一片

大宅

我唸住忍到下星期先驗,我唔知係咪心理作用,個肚成日發熱又跳下跳下咁痛,連續左幾日,祝大家都bingo啦

別墅

引用:Quote:原帖由 win615 於 16-01-05 發表我8-

原帖由 szeley1122 於 16-01-05 發表
會不會忍吾住想偷驗?
我唔敢偷驗丫,怕失望

大宅

咁快可驗到嗎?

禁止訪問

禁止訪問

大宅

引用:我都係9,10號due+day,無特別用紅d綠d,全

原帖由 小BB1990 於 16-01-05 發表
我都係9,10號due day,無特別用紅d綠d,全部順其自然,上月20號去honey moon差唔多晚晚dodo,希望中:hands ...
你週期幾多日?20號左右可能未係排卵

禁止訪問

引用:Quote:原帖由 小BB1990 於 16-01-05 發表我

首頁
12345...6

尾頁

跳至