自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

回覆:Bigfatsheep 的帖子

係,問非所答。我都係唔like自己整,中意買,佢又唔係整比我,都唔知曬黎做乜

翡翠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

引用:係,問非所答。我都係唔like自己整,中意買

原帖由 heibeshomemart 於 16-01-07 發表
係,問非所答。我都係唔like自己整,中意買,佢又唔係整比我,都唔知曬黎做乜

...
咪係,盆菜自己整嗰個,我想問佢係咪整俾果邊個樓主添

翡翠宮

回覆:點解成日會答自己煮嘅最好

可能係自己整開所以覺得門市都唔好食? 或者唔知,所以求其答攞一分
講真我都覺得自己整嘅蘿蔔糕足料好多!年糕有得自己揀口感

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 趣教勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

引用:Quote:原帖由+rayrayus+於+16-01-07+發表一

原帖由 DonnieBB 於 16-01-07 發表
終於睇哂果個post。

哂到幾錢餐, 買雞毛鞋....etc 佢係bk 咁哂法, 衰d講句真係未見過大蛇痾尿
所以真係好九唔搭八,人地講左自己搵一萬蚊想慳d駛,你就講一句自己都係搵咁上下,然後答十句不過我有人養呀etc,咁你係咪想讓個男人俾樓主?唔係既話up咁多無謂野做咩?如果你係自己搵十萬,我佩服,如果你係有人養,咁有咩值得自豪?

子爵府

回覆:Yuki_Yeung 的帖子

我都係,極怕diy食物送禮

用戶要求終止服務

引用:Quote:原帖由 DonnieBB 於 16-01-07 發表終

原帖由 rayrayus 於 16-01-07 發表
所以真係好九唔搭八,人地講左自己搵一萬蚊想慳d駛,你就講一句自己都係搵咁上下,然後答十句不過我有人養 ...
該位女士答人:\" 我唔驚喎,我有儲蓄,每月儲超過8000,又有份工,係都係樓主驚D\"
正一9588,即係咩?笑樓主無有錢老主?咁好似啲報導話青年點置業,但爸爸畀幾百萬幫佢咁

首頁

尾頁

跳至