婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

原文章由 didilaw 於 08-9-9 07:47 發表
唔會喇!已經生左2個,1仔1女

我都係一仔一女啦...但上次食飯99好攪笑..
咁我話唔想食..冇胃口...其實之前係我媽食左好多野..
姑奶 : e...有左呀..(我知佢係講笑)
我 : 閂住...
99 : 咁有就好過冇既... ( 心諗唔係麻. 仲想我生)
我: 咁99, 你生囉....
之後冇再理佢...

大宅

冇, 仲要我落左個bb, 叫我當佢細仔係我既仔送佢去英國哦. 又成日鬧我d仔女. 我姑仔應該就唔會生既啦, 而叔仔, 25-6仲係食屋企都係冇希望. 而家想叫我多d去陪佢, 我睬你啊.......

複式洋房

我62就無,不過我99就有。我已經有兩個囡,大囡5歲細囡2歲,我個細囡出咗世幾日都仲未出院已經叫我要追多個仔,好仲話萬一有咗就去驗下係boy or girl 先至生

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

原文章由 charleneng 於 08-9-9 06:00 PM 發表
我62就無,不過我99就有。我已經有兩個囡,大囡5歲細囡2歲,我個細囡出咗世幾日都仲未出院已經叫我要追多個仔,好仲話萬一有咗就去驗下係boy or girl 先至生 ...

叫佢去死啦!

男爵府

62無出過聲...不過99就成日提住曬...成日叫我追多個孫....要男丁...
有時聽到火起.......
我會唔俾面佢...即講:"不如叫你個仔返大陸搵個女人幫佢生拉.我俾錢."
佢就唔敢出聲...

原本都有計劃生多個...湊個好字...
e+我將計劃延遲~~ 係都唔生住`無謂變左好似為左人生bb 0甘

我同老公講過...如果生仔..我都唔會俾佢跟佢姓~ 要跟我姓~...
睇佢點

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

62冇叫過...
99就有提過仔女都好啦,有兩個好d既...

咁我都想有兩個...仔女都冇所謂...

但係我個2姑奶 佢係好多人面前話,'我唔理你呀,你生4個係女你都要再生呀,點都要生個仔出黎,你冇所謂ja,我daddy,mami一定要有男孫ga..'我果一刻冇理佢,淨係望住兩個都生女既cousin..
而家諗返,我有野可以應返佢...就算我生唔出'仔',就都可以賴落佢到....

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

原文章由 我愛Corina 於 08-9-9 23:22 發表
62冇叫過...
99就有提過仔女都好啦,有兩個好d既...

咁我都想有兩個...仔女都冇所謂...

但係我個2姑奶 佢係好多人面前話,'我唔理你呀,你生4個係女你都要再生呀,點都要生個仔出黎,你冇所謂ja,我daddy,mami一定 ...

你姑奶都幾攪笑....直情可以入青山...

首頁

尾頁

跳至