夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

別墅

同老公一係就哎交,一係就好sweet。

你自己都識講 “你有唔開心唔通我無啊?!”
甘點解你明知我唔開心,你又發我脾氣?!
我又無得罪你!!!!

同你一齊為咩?點解次次想你安慰下我你都會發脾氣?!!!你發咩癲啊?!你知唔知我好辛苦加?!你靜係識得玩!你係我老公來加!!唔係我個仔啊!!

你去死啦!賤人!

禁止發言

別墅

發生咩事呢? 不如講嚟聽吓啦! 當發洩都好呀

別墅

事情係我唔見左錢好唔開心(數目唔細)。同一日佢返工遲到比老細鬧。

但係我係唔開心到出面,有同佢講。
佢only tell me that 佢比人鬧,無講佢唔開心(佢平時唔係比人鬧兩句就唔開心既人)。

今日,本事都好地地。佢話想出街,(講明係一星期去一次,但係今次已經第二次。) 我唔開心都無要求佢陪。只係佢去街之前問佢“你同邊個去”“係咪去打牌” 佢就唔知發咩癲,發我脾氣!!話我煩!!話唔想同我講野!!話佢都唔開心!又呢樣又個樣!!仲走埋!!

終至佢覺得佢自己sense 到我唔比佢去街佢就會發癲!!
好似只癲狗甘!

別墅

(一星期去一次街)<---雖然唔係好明白點解你要管住, 但我相信一定有原因!
我係你的話我肯定等佢返嚟黑口黑面話佢 (講明一個星期去一次, 你已經唔啱, 問你去邊度同邊個又嫌我煩, 我係你老婆問吓都應該啫, 你洗唔洗咁唔好老脾, 我夠唔開心啦, 你又唔關心吓我!)
跟住喊埋, 等佢知道自己都有D錯啦!咁對老婆, 打得少呀!:;pppp:

男爵府

我諗樓主老公今次真係好唔開心lor,同埋d男人係咁架,唔開心都係1句起2句止,唔想講咁多,中意將唔開心收埋係心度。
另外樓主係咪規限咗佢1個星期只可以出1次街呢,其實如果你老公唔係有出去攪攪震的前科,可唔可以唔好規限得咁嚴,我覺得男人始終唔中意俾人管,咁樣會好容易反感,如果佢一直以來都係1個星期出1次的,咁間中出多咗都可以原諒的,樓主唔使唔開心,呢次都係大家一時火遮眼啫,過兩日就無事架喇。

大宅

原文章由 SingleDaddy 於 08-9-8 15:23 發表
Did you tell your c6 what you wrote on here? If no, why not ar? it wont help you if you only tell us on here ga

樓主系想發洩下 ~
樓主, 唔見 $$ ! 聽到都鄧你肉痛
或者你老公都心情好差, 所以先發你脾 4 , 或者比 d 空間大家先, 大家都無甘興先再講番件事, 話比佢知你想法 ~ 唔開心, 好想有佢安慰下你....

大家心火盛, 講物都唔入耳. cool down 左先.

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

原文章由 三月媽咪 於 08-9-8 15:14 發表
同老公一係就哎交,一係就好sweet。

你自己都識講 “你有唔開心唔通我無啊?!”
甘點解你明知我唔開心,你又發我脾氣?!
我又無得罪你!!!!

同你一齊為咩?點解次次想你安慰 ...

我發覺的男人------生來就系做人仔嫁!
分別就系---阿仔或條仔的分別.

發你脾氣---系正常嫁!!

給你安慰---5使指意!!!

禁止發言

複式洋房

原文章由 SingleDaddy 於 08-9-8 17:33 發表

From what attitude he gave you. I am sure that he has other woman. Be careful la

唔係麻??
點斷定架?

禁止發言

複式洋房

原文章由 SingleDaddy 於 08-9-8 17:50 發表

Cause i am male so I can sense it and you are not

你意思係覺得定肯定樓主老公有女人?

你好勁呀.

禁止發言

男爵府

危言聳聽,如果個個女人都因為老公要出街就懷疑佢出面有女人話,天下大亂好耐啦!個人覺得無理由呢個禮拜出多一次街就比人懷疑出面攪攪震,咁都好慘喎,
原文章由 SingleDaddy 於 08-9-8 17:33 發表

From what attitude he gave you. I am sure that he has other woman. Be careful la

禁止發言

別墅

。。。兩日無返啦。。。點解會有d 火藥味??

首先,rubymo928 既講法先係我開呢個topic 既原因。(發泄下)

對於,SingleDaddy 我覺得係你太sensitive者,雖然我係好嬲,但係唔信佢有第二個女人。頂多係男人(佢d“朋友”)。

就算佢要玩女人都要有時間,我唔覺得佢有甘既時間去穩第二個lor.... 我連佢電話都唔會check。

伯爵府

原文章由 fanny2002 於 08-9-8 16:15 發表
(一星期去一次街)

千祈唔好諗住用喊去迫佢認有錯呀, 可能有反效果, 我係男人都會覺得好煩好討厭啦.

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

有時自己心情唔好時, 自己講野認為無問題, 但對方聽落就會覺得係你語氣唔好, 況且你老公心情一樣係唔好既時候 (因為我同老公成日都係咁 ),,,,,,,,其實係誤會一場啫,,,,老公返嚟咪同佢心平氣和傾吓囉
一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

禁止發言

別墅

SingleDaddy,

我都講左係嬲佢無啦啦發脾氣啦。

“Dont you feel weird? I am a man too. If my wife dont want me to go out today and she will be happy. I dont mind to do that at all. As I have said, you wont understand it because you are not male

我都無講過唔想佢去街。

我之前講過“我無要求佢陪我”啦。

首頁

尾頁

跳至