美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

各位姊姊, 請介紹下妳地用嘅緊膚產品, 依家我用緊laneige pore care 洗面, refiner 及emulsion. 無其他 special treatment及精華素.

有無介紹呀? mid-30s謝謝.

別墅

kandesn :)

禁止訪問

禁止發言

男爵府

ALQVIMIA
Body Oil For Firm and Healthy Skin
收緊護膚油,係咪減肥架?請問你買有幾折?

男爵府

我有一支 撃脂塑形油~Body Sculptor Oil 6ml~放梗。

有無興趣要??

http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1696987&page=1&extra=#pid26521124

原文章由 vic-wing 於 9 9 2008 14:36 發表
ALQVIMIA
Body Oil For Firm and Healthy Skin
收緊護膚油,係咪減肥架?請問你買有幾折?

[ 本文章最後由 muiskyie 於 08-9-24 22:25 編輯 ]

禁止發言

大宅

原文章由 happy666 於 08-9-8 22:23 發表
有呀, 我用緊DR. Intensive "去紋精", 極好用, 我成日帶con, 攪到鬼咁多細眼紋, 用咗1星期左右, 眼紋淡咗70%, 唔錯...hehe

請問可以去邊度買到呀? 唔該話我知啦!

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至