美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

洋房

深層清潔 mask

我想買o的清洗型o既深層清潔 mask (撕出o黎o個o的好似好傷皮膚) 大家有冇好介紹?

如果 Kiehl's Rare-Earth Facial Cleansing Masque VS Origins Clear Improvement, 大家又會揀邊款?

請指教, thanks! :wink:
請多多包涵 & 指教 :mrgreen:

大宅

Re: 深層清潔 mask

清潔Mask :
B.Kamins Chemist - Diatomamus Earth Maszue (正!)
Jurlique - Moor Purifying Mask

男爵府

睛靈勳章 BK Milk勳章

mario badescu - enzyme revializing mask 全能美白面膜,我通常敷20分鐘黑頭真係冇哂,同埋膚色會冇咁黃,值得一 試,上網或新假期廣告賣o個d會平過專櫃買。
靚太唔易做!!

大宅

我會用kiehl's呀,又平又好用!

男爵府

睛靈勳章 BK Milk勳章

點解我講完mario badescu 好用就有廣告pm我o既?
靚太唔易做!!

大宅

我不嬲用開Origins Clear Improvement, 覺得幾好用,
請問Kiehl's Rare-Earth Facial Cleansing Masque 幾錢? 邊喥買到?

azure 寫道:
我想買o的清洗型o既深層清潔 mask (撕出o黎o個o的好似好傷皮膚) 大家有冇好介紹?

如果 Kiehl's Rare-Earth Facial Cleansing Masque VS Origins Clear Improvement, 大家又會揀邊款?

請指教, thanks! :wink:

複式洋房

有冇網係介紹呢隻野嫁~
可唔可以PM D資料比我呀~THX

洋房

yaumama, kc & sharon0547,

Thank you for the advice!

Violet,

唔好意思, 咁遲先睇到妳留言 .

我用過 Origins Clear Improvement o既 sample, 都覺得唔錯, 但又見有 BK member 話 Kiehl's 好, 所以開 topic 請教o下.

Kiehl's Rare-Earth Facial Cleansing Masque 賣幾錢我要今晚返屋企睇睇 catalog, 印象中好似 HK$1XX.

Kiehl's o係銅鑼灣羅素街、太古廣場同埋海港城有分店.

大宅

Kiehl's Rare-Earth Facial Cleansing Masque $175(5oz)

洋房

小白兔 寫道:
Kiehl's Rare-Earth Facial Cleansing Masque $175(5oz)

小白兔's information is correct.

男爵府

我兩隻都用過,都覺得好乾淨,不過Origins有少少"也母",質地比較膠,Kiehl's Rare-Earth Facial Cleansing Masque有泥o既質感~

首頁

尾頁

跳至