自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆:博客來 18/1 - 20/1 五件以上免運費

我都收到調貨mail

大宅

回覆:博客來 18-1 - 20-1 五件以上免運費

我都收到因調貨中而尚待確認o既 email, 但我 d 書 o既 status 係已有庫存, 我記得每張單都好似要有庫存先可以落海外 order 嫁啵... 點解訂完先話要調貨o既

davywm    發表於 16-1-28 10:36

珍珠宮

引用:Quote:原帖由+andyan324+於+16-01-27+發表

原帖由 maywon 於 16-01-28 發表
真係比佢激到出煙呀!
剛剛收email話調貨中,
即係有缺貨,咁我落order嘅時候有,
甘耐!即係system 個數唔準

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

andyan324 發表於 16-1-28 09:31
甘耐!即係system 個數唔準

我有張單都要調庫, INFORMATION 到寫要兩星期調貨, 但結果1天後就改咗有庫存. 所以唔洗激氣, 一定SEND 到俾你, 遲少少啫.

珍珠宮

我買左2次。2張單今日都收到要調貨

男爵府

我估調貨email係用黎hea吓我地。
我見佢話要調貨的貨品,我再揀都有貨。

:-D 我於七月四日在廣華醫院出世 :-D 4/7 = 3.27Kg 13/7 = 3.7Kg 4/8 = 4.2Kg 23/8 = 5Kg

複式洋房

Me too... 調貨中! 可能免運費, 太多order要處理了!

大宅

18號既書,仍在運送中....未再有新消息

別墅

我昨日有張單係出貨準備中,另一張係調貨email,今日check張出貨準備單改番有庫存,咁即係又要等。等左成個星期完全冇郁過

大宅

都唔知農曆新年前拎唔拎到, 到時 7-11 又多貨要擺, 順豐又唔知會唔會休息...

禁止發言

引用:Quote:原帖由+maywon+於+16-01-28+發表真係

大宅

岩岩收到博客來 EMAIL, 因香港門店容納量小, 建議轉順豐門市領貨, YEAH 希望轉左快 D 可以運到香港就好啦

男爵府

引用:岩岩收到博客來 EMAIL, 因香港門店容納量小

原帖由 tokeichen 於 16-01-28 發表
岩岩收到博客來 EMAIL, 因香港門店容納量小, 建議轉順豐門市領貨, YEAH 希望轉左快 D 可以運到香港 ...
諗吓好啦!
我有個order星期一已出貨,星期二到桃園集貨中心,到現在都仲喺桃園!

:-D 我於七月四日在廣華醫院出世 :-D 4/7 = 3.27Kg 13/7 = 3.7Kg 4/8 = 4.2Kg 23/8 = 5Kg

大宅

引用:岩岩收到博客來+EMAIL,+因香港門店容納量小

岩岩收到博客來 EMAIL, 因香港門店容納量小, 建議轉順豐門市領貨, YEAH 希望轉左快 D 可以運到香港 ...
我收吾到呢個email打去sf問又話吾可以轉去服務站拎,話博客來規定左7-11拎

大宅

回覆 mercy_mama 的帖子

唔知係咪因為去 7-11 提貨, 但 7-11 冇咁多位, 所以堆住左0係機場運唔到黎香港?

男爵府

引用:回覆 mercy_mama 的帖子唔知係咪因為去 7-1

回覆 mercy_mama 的帖子

唔知係咪因為去 7-11 提貨, 但 7-11 冇咁多位, 所以堆住左0係機場運唔到黎香港? ...
咁又唔知喎!
佢26/1發貨的,我見剛才兩點幾sf先收件!

大宅

回覆:Peppers13 的帖子

唔係架,我早幾日打去,佢都話唔得,但係而家得

大宅

引用:唔係架,我早幾日打去,佢都話唔得,但係而

原帖由 jcpleung 於 16-01-28 發表
唔係架,我早幾日打去,佢都話唔得,但係而家得
我決定明天直接去服務站拎

水晶宮

認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

仍未出貨

別墅

引用:岩岩收到博客來+EMAIL,+因香港門店容納量小

我都收到個email,昨晚呢張單話調貨中。

首頁

尾頁

跳至