親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

ioi 發表於 16-6-15 11:33
都知道有這問題, 但因有傷殘人士, 唔想擔公共交通工具 (喺香港搭港鐵已攞命, 等幾轉先入到lift, 地面去大堂 ...

甘冇辦法,我都係有老有嫩,而家最怕去迪迪尼。

伯爵府

cy36baby 發表於 16-6-15 11:41
甘冇辦法,我都係有老有嫩,而家最怕去迪迪尼。
請問你知唔知東京disneyland泊邊區嘅駐車場最近入口(我去disneyland, 唔去disneysea)? 可以揀 定係 full咗一區先開另一區?

大宅

回覆 ioi 的帖子

我都係。家人大病初愈,康復中,不想太粗勞,Hea 下,行下,食下 !😊

ioi    發表於 16-6-15 12:41

珍珠宮

kwokyk 發表於 16-6-14 12:39
回覆 Streetboy 的帖子

八景島以前去過。Mother farm 都會去。

crazxegg同youyxx都做緊15蚊一日

大宅

ioi 發表於 16-6-15 11:46
請問你知唔知東京disneyland泊邊區嘅駐車場最近入口(我去disneyland, 唔去disneysea)? 可以揀 定係 full咗 ...
disneyland 本身已經有個停車場wor

伯爵府

cy36baby 發表於 16-6-15 14:04
disneyland 本身已經有個停車場wor

就係想知邊個近入口 (因為睇地圖睇唔到樂園個入口喺邊)
sorry, 我講得唔清楚. 我係指, 度假區內哪個停車場近樂園入口?

度假區第 1 停車場(R1):東京迪士尼樂園專用
度假區第 2 停車場(R2):東京迪士尼樂園專用
度假區第 3 停車場(R3):東京迪士尼樂園專用
度假區第 6 停車場(R6):東京迪士尼樂園/東京迪士尼海洋共用※
度假區第 7 停車場(R7):東京迪士尼海洋專用(立體停車場 高度限 2.2 公尺)
度假區第 8 停車場(R8):東京迪士尼樂園專用
※使用度假區第 6 停車場(R6)的遊客,可利用免費接駁巴士往返東京迪士尼樂園/東京迪士尼海洋。

大宅

kwokyk 發表於 16-6-14 11:31
Hi all !

18 - 23/7 東京 +/- 近郊自駕遊。搭 CX , 住台場 Hilton twin connecting room ( 因囝大囡大 , ...
暫plan 了一天自駕: 台場 Hotel > Motherfarm > 三井OUTLET PARK 木更津 > 台場 Hotel

http://www.31op.com/kisarazu/tw/

http://www.motherfarm.co.jp/tw/

另一天自駕: Hotel > 琦玉縣 大宮鐵道博物館 > Hotel

http://www.railway-museum.jp/

大宅

dogdogling 發表於 16-2-27 21:54
唔駛搬,住同一間酒店就得喇7月中請問去唔去箱根好??

複式洋房

一家四口去

首頁

尾頁

跳至