自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

me 2.... very good

侯爵府

就快11點...都未見雲海出現森小節目既...

大宅

出左o黎la!
希望相信 "快樂不是因為擁有的多,而是因為計較的少。"

侯爵府

講緊喇!!!!!!

原文章由 康仔媽咪 於 08-9-12 22:58 發表
出左o黎la!

子爵府

好驚呀!2010年!但佢哋話若實驗失敗,我哋會重覆又重覆咁係度做同一個動作,即若我係度跑緊步就會重覆又重覆咁係度跑步!咁未好攰? 好搞笑! 但若果係真嘅話,都幾恐怖啊!

子爵府

我成日有追佢寫D書架..
我睇完一本又借一本..
家下我C6都睇埋一份呀..

複式洋房

我都係雲海FANS啊!不過返左工之後冇再傾喇!唔知依家可以係邊度聽同幾點有得聽呢?

子爵府

原文章由 牛奶妹妹 於 08-9-13 00:26 發表
我都係雲海FANS啊!不過返左工之後冇再傾喇!唔知依家可以係邊度聽同幾點有得聽呢?

我知道係森美小儀個節目有得聽,但一個月只有一個星期五有雲海,時間係晚上10點至12點,但雲海通常會係10點半至11點左右先會開始講嘢!另外sina都有個節目有得聽,你去睇吓呀!

大宅

好媽媽勳章

今晚講得唔夠深入...成晚只係聽到森,小,YAN好嘈...同好多廣告...有D失望!

子爵府

原文章由 康仔媽咪 於 08-9-12 21:24 發表
http://www.facebook.com/group.php?gid=5374334322
雲海‧迷 ︱ WanHoi Fans

http://www.facebook.com/topic.php?uid=5374334322&topic=4818
雲海專區 雲海所有節目只POST 這裏v

康仔媽咪:請問可以點樣開嚟睇?facebook打咩先可以搵到 I WanHoi Fans呢度睇?同埋「雲海專區」d節目係咪要download先有得睇?但要down成個鐘頭?係未我搞錯咗?因我比較落後,我有開facebook,但我唔係好識用!請賜教!

男爵府

好媽媽勳章

me too ar!!!

原文章由 21520826 於 08-9-12 09:58 發表
我都鍾意聽佢做節目,期待今晚

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章

我同老公都鍾意聽雲海架

侯爵府

係啦....

太多廣告喇.... 之前果 1hrs...森,小勁講佢地個劇團....

失望... 希望2x發掘會再講啦...

原文章由 tungtsz 於 08-9-13 01:49 發表
今晚講得唔夠深入...成晚只係聽到森,小,YAN好嘈...同好多廣告...有D失望!

禁止訪問

侯爵府

之前係星期4嫁... 要睇雲海得唔得閒... 而家就多數星期5 (99%)
同埋無話一定係邊個星期5嫁... 總之一mth 一次~

如果唔係雲海, 就會係 so man fung 同有個 joyce 講塔羅

so man fung 果 D 都幾好聽嫁..

如果你有join netvigator 既 now media, 就唔洗等佢, 因為可以重溫~

佢響 sina 既節目有時都會講返...

- 2X發掘 (今年既節目)

http://tv.sina.com.hk/cgi-bin/subindex.cgi?id=259&navidx=3

- 談靈說怪 (上年既節目)
http://tv.sina.com.hk/cgi-bin/subindex.cgi?id=25&navidx=3

原文章由 火石 於 08-9-13 09:09 發表

是否一定在第2個星期五

子爵府

原文章由 RonicaKwok 於 08-9-13 09:20 發表
之前係星期4嫁... 要睇雲海得唔得閒... 而家就多數星期5 (99%)
同埋無話一定係邊個星期5嫁... 總之一mth 一次~

如果唔係雲海, 就會係 so man fung 同有個 joyce 講塔羅

so man fung 果 D 都幾好聽嫁..

如果你有jo ...

thank you呀!有呢兩個網我就可以得閒聽吓,真好!
係呢!妳哋記唔記得上一、兩年有集講耶穌去過搵釋迦牟尼佛學習(係森美小儀節目講嘅)呢?我媽想聽番,但我搵唔到啊!

侯爵府

嘩... 你講D禁敏感既野...

一陣又有人入黎炳嫁喇...

係森美小儀節目講嘅topic 好難搵嫁...

一係係903member, 一係係join 左netvigator now media.. 如果唔係好難搵得返重溫嫁~

你問我呢... 2X發掘麻麻地好聽... D topic 深到好難明..

原文章由 may.bb 於 08-9-13 14:49 發表

thank you呀!有呢兩個網我就可以得閒聽吓,真好!
係呢!妳哋記唔記得上一、兩年有集講耶穌去過搵釋迦牟尼佛學習(係森美小儀節目講嘅)呢?我媽想聽番,但我搵唔到啊! ...

子爵府

原文章由 RonicaKwok 於 08-9-13 14:53 發表
嘩... 你講D禁敏感既野...

一陣又有人入黎炳嫁喇...

係森美小儀節目講嘅topic 好難搵嫁...

一係係903member, 一係係join 左netvigator now media.. 如果唔係好難搵得返重溫嫁~

你問我呢... 2X發掘麻麻地好聽... ...

我都好驚會被人炳,但係我真係好想聽番呀!都只係問吓姐,又無講咩,唔會被人話掛?

我之前都有間中聽過sina嘅「談靈說怪」但都無妳post個咁詳盡,可以聽哂全年嘅節目,真係正!再一次thank you

禁止訪問

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至