跳至

首頁

尾頁

大宅

曈曈 mami,

多謝你分享!!
不過我都係問下啫, 迪迪返左學都無時間返playgroup!!

迪迪 mami

原文章由 rashabi 於 08-9-30 09:03 發表
迪迪mami,
sorry丫! 最近懶上bk, 咁遲至reply mouth:
曈曈返高街明愛 playgroup (有興趣可以到曈曈 blog o既嬰幼組/學步組入面睇吓), 佢返得好開心, 導師姐姐好有耐性同愛心, 每個月仲有圖文並茂o既 report, 俾家 ...

大宅

曈曈 mami,

唔駛擔心, 學校唔會攪d恐怖野嚇學生仔o既!!
我估佢哋想有萬勝節氣氛, 不過又唔想嚇到d小朋友, 就叫佢哋扮下卡通人物, 維尼, 米奇果d咁囉.

迪迪 mami

原文章由 rashabi 於 08-9-30 09:13 發表
嘩~嘩~~~ hehe mami 都嚟咗, 好熱鬧丫~
一唸起後日開始返學的日子, 緊張又興奮啦...係呢, 我都想知'卡通人物大匯演'係點樣, 如果係萬聖節扮鬼扮馬咁, 好擔心蛇瓜曈曈驚到唔敢返學喎. 因為上年同佢去萬聖節 ...

大宅

各位mami,

請問你哋有無報名參加秋季旅行呀??!!

迪迪 mami

洋房

迪迪 mami [/quote]

我報左名喇, 一共3人去, 有我, michelle, 同埋michelle 姨姨
你呢

michelle mami

大宅

有呀﹗已經報左,記得要著運動服呀,到時見﹗

hehe mami
原文章由 beakeryip 於 08-10-8 23:06 發表
迪迪 mami

我報左名喇, 一共3人去, 有我, michelle, 同埋michelle 姨姨
你呢

大宅

我哋都報左名啦, 都係三個人, 我啦, 迪迪啦, 仲有迪迪daddy!!

迪迪 mami

原文章由 cookiengau 於 08-10-9 17:01 發表
有呀﹗已經報左,記得要著運動服呀,到時見﹗

hehe mami

大宅

各位 mami,

你哋有無俾囡囡玩"卡通人物大匯演"呀?? 想問下你哋會去邊度買d卡通服飾呢, 我見週街都係萬勝節服飾, 不過就唔係好見到"卡通人物"喎, 點算??!!
你哋女仔都好d, 可以扮下公主, 迪迪真係唔知扮心好......

迪迪 mami

洋房

廸廸 mami,

我都想問你點嫁喇. 我都唔知幫michelle 扮什麼 , 公主唔啱佢. 好煩惱呀. 廸廸扮超人.. 哈哈我明天出旺角看看.見到有什麼適合既, call 你呀.

大宅

michelle mami,

好呀, 唔該晒你!!
我諗住搵日迪迪返左學去灣仔睇下咋, 你知啦, 旺角太遠趕唔切接放學!!!!!!
btw, 25/10 家長日你去唔去?? what time?? 我就9.25am.

迪迪 mami

原文章由 beakeryip 於 08-10-14 12:48 發表
廸廸 mami,

我都想問你點嫁喇. 我都唔知幫michelle 扮什麼 , 公主唔啱佢. 好煩惱呀. 廸廸扮超人.. 哈哈我明天出旺角看看.見到有什麼適合既, call 你呀.

michelle mami ...

洋房

原文章由 Mrs.利 於 08-10-14 19:44 發表
michelle mami,

好呀, 唔該晒你!!
我諗住搵日迪迪返左學去灣仔睇下咋, 你知啦, 旺角太遠趕唔切接放學!!!!!!
btw, 25/10 家長日你去唔去?? what time?? 我就9.25am.

迪迪 mami

...

廸廸mami,

我係10:25am呀. 你想去灣仔太原街呀.多鬼怪野, 好似冇卡通人物. 我在灣仔返工嫁, 可能會踫見你呀. 廸廸有冇睇barney 呀.我揾左個朋友幫我 燒dvd , 因為技術關係, 我攪唔掂呀. 如果攪得掂, 我遲d俾你呀.

michelle mami.

洋房

我一家三口同 hehe 媽一家都有報丫, 到時可以一齊玩囉

原文章由 Mrs.利 於 08-10-8 18:22 發表
各位mami,

請問你哋有無報名參加秋季旅行呀??!!

迪迪 mami

洋房

我響反斗城買咗套巫婆服俾曈曈 ... 我見海怡商場二樓, 日本城隔離果間有跳跳虎喎, 你可以去睇吓

原文章由 Mrs.利 於 08-10-13 19:17 發表
各位 mami,

你哋有無俾囡囡玩"卡通人物大匯演"呀?? 想問下你哋會去邊度買d卡通服飾呢, 我見週街都係萬勝節服飾, 不過就唔係好見到"卡通人物"喎, 點算??!!
你哋女仔都好d, 可以扮下公主, 迪迪真係唔知扮心好...... ...

洋房

michelle ma,

我響反斗城見到好多萬聖節衫, 其中除咗公主仲有仙子, 都幾靚吓, 有時都可以去睇睇

曈曈ma

原文章由 beakeryip 於 08-10-14 12:48 發表
廸廸 mami,

michelle mami ...

首頁

尾頁

跳至