跳至

首頁

尾頁

大宅

女女今年4歳,想找間小班教學的畫室比佢,睇過幾間,見大部分都差不多,吾知點揀好,現有以下三間比較有興趣的,不知大家可否給點意見。
魏術管 - 好似幾有系統,又有分校,應該吾錯
藝想天開 - 呢間環境吾錯不過網上冇乜人提吾知道口卑如何
全美畫室 - 風格有點似創美,不知會否像創美一樣抄畫

大宅

回覆 巴士 的帖子

有時間可以去呢間睇 ~~

"傲思創意" 青山道135號三樓 (千色隔離)

我考慮係地點同環境, 這兩點要加分 ! (我小朋友細細個時有去過南豐上畫班)

伯爵府

回覆:荃灣畫班,有冇推介?

我都想知全美畫室ok嗎?有冇人可以比comment?

民房

沙咀道O個邊新開左間Jellyfish Artroom, 暫時無咩學生,可以一對一 @V@,老師都幾有心機,我女女O係佢地學緊手工藝~~佢地好似有畫班~~

男爵府

引用:沙咀道O個邊新開左間Jellyfish Artroom, 暫

原帖由 cherishccy 於 16-02-02 發表
沙咀道O個邊新開左間Jellyfish Artroom, 暫時無咩學生,可以一對一 @V@,老師都幾有心機,我女女O係佢地 ...
有無正確地址??

大宅

荃灣中心商場,叫PLP Art Education,畫畫同做粘土都有,d老師好好心機,同埋小班教學,間唔中會去寫生同參加d比賽,我家姐d小魔怪係個度學咗年幾

大宅

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

去綠楊 YMCA 問下薯仔畫班有無開咁細小朋友既班.

有開既真係要留名排.

我囡 P.4 跟薯仔重學畫畫, 自由度好大, 唔會限制住你報水彩畫剩係學水彩畫, 掃描就掃描, 佢有十幾本畫書同幾部 iPad 畀學生揀畫畫, 顏料自由選擇用邊種.

因我囡學時都叫大個, 可能小朋友既班會有規定教材, 但你一路學上去就知好唔好.
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

禁止訪問

認識瑞士牛牛第一回

首頁

尾頁

跳至