夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

我覺得你C6同人曖昧中,對人有D嘢

個女仔都應該對你C6有好感,要睇個女仔個男朋友本身有無好過你C6,如果無好過你C6有機會佢想爭你C6,如果好過就當你C6係兵

大宅

回覆 ccgirlcc 的帖子

我唔識佢同事. 如果唔係日日傾, 只係間唔中. 我都覺得無問題, 因為我自己都會有同男同事傾計. 我唔係咁離譜,唔比佢有女性朋友,女性同事, 只係佢地傾得好過份, 唔似一般同事朋友. 但C6完全唔覺自己有問題, 都唔知點同佢傾, 傾親都嘈話我唔信佢. 我諗要佢地停止, 可能要等有朝一日對方男友發現, 先叫停到. 大家都係女人, 點解有依D女仔, 明知人有老婆仔女, 明知人地老婆唔中意佢地咁來往咁多, 一d都唔避忌, 都唔知想點.

大宅

回覆 tansyneko 的帖子

以我所知對方男友有樓,有錢有事業, 我C6咩都冇.

大宅

回覆 Nancy20090615 的帖子

依家就係咁. 我覺得自己好慘, 要扮冇野. 表面佢好似好老公,好爸爸. 其實就唔係....

公爵府

回覆:kittybig123 的帖子

係囉,直接同你c6講唔鐘意佢咁囉

琥珀宮

glimmachan 發表於 16-1-19 15:10
回覆 tansyneko 的帖子

以我所知對方男友有樓,有錢有事業, 我C6咩都冇.
咁我覺得個女仔完全當你C6係兵囉,可能佢本身個男友有錢有事業好忙唔得閒陪佢咪搵你C6攝時間,咁你C6同佢同一間公司話題自然會多,佢對人有好感但又應該未有D實際出軌行動,有D人係鍾意曖昧個種行為,貪刺激

子爵府

回覆:C6經常同佢女同事傾電話

有一另半好無另一半好都可以搭上
搭上唔代表要做人世
得閒食下散餐
應該對人有好感
係有野架喇..
你對住佢只有無能為力
然後睇下件事可以去到邊

未經本人同意,請勿轉載內容!

複式洋房

作為一個男人我都接受唔到咁樣

瑪瑙宮

glimmachan 發表於 16-1-19 15:12
回覆 Nancy20090615 的帖子

依家就係咁. 我覺得自己好慘, 要扮冇野. 表面佢好似好老公,好爸爸. 其實就唔 ...
除左講底線無野做到, 底線佢點會唔知呀? 係搏您越推越低, 因為知您走唔到, 為左細路.

又唔一定有事, 如果條女唔比掂, 只搵佢解下悶, 佢都無符.

水晶宮

可能女既諗住收兵,你C6把口又識冧人,而你C6又覺得有挑戰勝,自己已婚仲有人受喎。明白你好吾開心,但睇黎你老公食住你,你都冇佢符。

大宅

引用:回覆+wing1388+的帖子因為依件事,我同佢嘈

原帖由 glimmachan 於 16-01-19 發表
回覆 wing1388 的帖子

因為依件事,我同佢嘈過好多次, 佢話佢知道自己底線,唔會過界, 依個只係佢朋友, 叫我 ...
想當日我唔鐘意我男朋友搵佢一個女同學
嘈過喊過,佢都話佢對個女既冇野
又同你老公一樣話清楚自己做緊咩喎...

男爵府

好多時出事唔係話黎就黎,一定有徵兆,如果想冇事最好斬草除根

大宅

回覆 hiden 的帖子

咁最後點呀?

大宅

返工同同事傾成粒鐘電話,筍工。

水晶宮

你要同C6講你對佢做嘅嘢好失望,已經冇信心啦

珍珠宮

你c6 對人有好感就一定架啦!男人有時間都訓多d 或者打下機啦… 日日同異性講電話, 話無野我就唔信

珍珠宮

開心吸收勳章

glimmachan 發表於 16-1-19 14:40
回覆 wing1388 的帖子

因為依件事,我同佢嘈過好多次, 佢話佢知道自己底線,唔會過界, 依個只係佢朋友, 叫我 ...

妳將我第一個reply嘅說話同佢講一次就可以了!如果佢身有屎的話,作為男人個心一定會怯一怯的!
百花叢裡過,片葉不沾身。

男爵府

回覆:glimmachan 的帖子

男人對女人如果冇野,點會花咁多時間同佢傾電話,有咩唔可以同你傾?唔傾唔安樂咩?上網打機大把野做啦。你諗番佢當初追你時係咪咁。

男爵府

你要比啲顏色佢睇吓,老虎吾發火當病貓,XYZ ……

別墅

引用:回覆+ccgirlcc+的帖子我唔識佢同事.++如果

原帖由 glimmachan 於 16-01-19 發表
回覆 ccgirlcc 的帖子

我唔識佢同事. 如果唔係日日傾, 只係間唔中. 我都覺得無問題, 因為我自己都會有同 ...
咁你老公夠明知人地就結婚有未婚夫都唔避忌啦,點怪得晒對方?你老公唔係孔雀開屏的話,任憑個女人點發姣都冇用,一隻手掌拍唔響

日日咁傾法,就算而家冇野,終有一日都變有野啦!

當務之急,用盡任何方法,都要阻止佢地來往,萬一真係有左感情就麻煩,覆水難收!

首頁

尾頁

跳至