親子旅遊

跳至

首頁
12345...38

尾頁

伯爵府

Hello~~ 有睇開我舊POST既JM 都見證我由拍拖到結婚到有左BB到生左個女~
冇錯~我而家住係亞庇市區附近~每日自己一個湊女湊到我暈~
但我真係已經忍唔住個舊POST咁多頁.D資料又舊~~決定今年再寫過~
不過大家唔好預我咁快寫好~因為我要等我女訓左先可以做自己野.....家務.....等等.......做完先得閒玩電腦~

資料當中 有營業時間 , 休息日, 有的話會有電話同地址(仲有冇其他資料燜我加埋入去?(我盡可能) 我諗唔到~如果你地有意見,PM比我講我知~我再加上去~)

飲食編

富源

電腦版面 : P.1 #2
電話版面 : P.1 #2

Old Town White Coffee

電腦版面 : P.1 #3
電話版面 : P.1 #3

新記肉骨茶

電腦版面 : P.1 #4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9
電話版面 : P.1 #4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9

佑記肉骨茶

電腦版面 : P.1 # 10 - 11 - 12 - 13 - 14
電話版面 : P.1 # 10
P.2 # 11 -12 - 13 - 14

知味海鮮餐廳

電腦版面 : P.5 #92 - 93 - 94 - 95 - 96 -97
電話版面 : P.10 # 92 - 93 - 94 - 95 - 96 - 97

順泉茶室入面既一個檔仔既叻沙(laksa)

電腦版面 : P.5 # 98 - 99 - 100
P.6 # 101 - 102 - 103
電話版面 : P.10 # 98 -99 - 100
P.11 # 101 - 102 -103

怡豐茶室 Laksa

電腦版面 : P.6 # 104 - 105 -106 107 - 108 - 109 - 110 - 111
電話版面 : P.11 #104 - 105 - 106 - 107 - 108 - 109 - 110
P.12 # 111

新記肉骨茶

電腦版面 : P.6 # 115 - 116 - 117 - 118 - 119 -120
P.7 # 121 - 122 - 123 - 124
電話版面 : P.12 # 115 - 116 - 117 - 118 - 119 -120
P.13 # 121 - 122 - 123 - 124

旺旺茶餐室

電腦版面 : P.7 #125 - 126 - 127 - 128 - 129 - 130 - 131 - 132
電話版面 : P.13 #125 - 126 - 127 - 128 - 129 - 130
P.14 # 131 - 132

味雅海南雞飯茶餐室

電腦版面 : P.7 # 133 - 134
電話版面 : P.14 # 133 -134 (之後會更改,因每日有限POST幾多張相)

何記(文昌)正宗海南雞飯

電腦版面 : P.8 # 152 - 153 - 154 - 155 - 156 - 157 - 158 - 159
電話版面 : P.16 # 152 - 153 - 154 - 155 - 156 - 157 - 158 - 159
其他 :

T1 機場雪條

電腦版面 : P2 #36 - 37
電話版面 : P4 #36 - 37

伯爵府

回覆:沙巴旅遊吹水同樂會2016

Hotel 63對面既富源
營業時間 : 0600am~0100am

休息日: 沒有

推薦食物 : 咖也多士 / 拉茶 / 拉啡

@@ 係市區 富源 有3間,
一間係 hotel63 對面
一間係 cititel 隔離
一間係 Oceanus 商場地下 ( oceanus 係 waterfront 隔離)

伯爵府

Old Town White Coffee

hotrel63 對面, 富源隔離
營業時間 :

休息日:

推薦食物 : 雞絲河粉 / 白咖啡

伯爵府

新記肉骨茶
營業時間 : 1530-2200

休息日 : 每2個星期休一日 : 休星期二

推薦食物 : 肉骨茶 / 雞腳

伯爵府

新記肉

伯爵府

新記

Cheuk2012    發表於 17-12-2 21:34

伯爵府

新記

伯爵府

新記

伯爵府

新記

Cheuk2012    發表於 17-12-2 21:34
ttjl7    發表於 16-10-15 18:37
wcpcelia    發表於 16-1-20 10:24

伯爵府

佑記肉骨茶
營業時間 : 1530~2230

休息日 : 每2星期休一日, 休星期一

推薦食物 : 肉骨茶

2016年農曆新年休 : 年29開始休息至初16開

伯爵府

佑記

伯爵府

佑記

ttjl7    發表於 16-10-15 18:37

伯爵府

佑記

伯爵府

佑記

珍珠宮

引用:佑記+ +

原帖由 地震寶寶 於 16-01-20 發表
佑記
謝謝寶寶舊年多謝你的介紹,今年暑假會再去

別墅

大宅

wyeth冷知識勳章 畀面勳章

大宅

wyeth冷知識勳章 畀面勳章

hihi........我嚮舊 post 問過你嘢架,多謝你解答呀

8月我會去沙巴 ,3大2小1bb, 最老72歲,最細得1歲

打算住 STAR 同 Hotel63, 你覺得住邊間先好呢?

同埋你介紹我去海島,有咩玩架?

大宅

畀面勳章

寶寶想問:
AirAsia搬了去T1,是不是遠了很多?
由T1搭的士去市中心要多少錢?
在那裡搭的士?

謝謝!

珍珠宮

地震寶寶 發表於 16-1-20 00:49
Hello~~ 有睇開我舊POST既JM 都見證我由拍拖到結婚到有左BB到生左個女~
冇錯~我而家住係亞庇市區附近~每日 ...

其實睇熒火蟲去klis?還是WXXX好?

首頁
12345...38

尾頁

跳至