論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

別墅

請各僱主注意, 本人巳把這賤人fired, 因她勾引我c6, 兩個賤人都比我趕走咗! 而家好彩重有兩個仔陪我. 但我希望唔好再有人會有我慘痛的經歷.

記住個賤人叫:
Teodora P.
Corteza

Anyone need
her photo,
pls pm me.

[ 本文章最後由 marmama 於 08-9-14 01:10 編輯 ]

大宅

咁大件事,个工人比你趕走,你老公呢,幾時發生架

原文章由 marmama 於 08-9-14 01:07 發表
請各僱主注意, 本人巳把這賤人fired, 因她勾引我c6, 兩個賤人都比我趕走咗! 而家好彩重有兩個仔陪我. 但我希望唔好再有人會有我慘痛的經歷.

記住個賤人叫:
Teodora P.
Corteza

Anyone need
her photo,
pl ...
[img align=left]_455.gif[/img]

別墅

原文章由 rowenaanson 於 08-9-14 10:02 發表
咁大件事,个工人比你趕走,你老公呢,幾時發生架

尋日6:xxam, 老公都要走

大宅

賤人一定要趕,如有証據唔知可唔可以去入境處或領事館投訴呢??等佢唔可以再留港 . 至於,老公就...........睇吓有無得傾.... 恕我多事,究竟事情嚴重到什麼地步?保重,保重.

侯爵府

好媽媽勳章 大廚勳章

Post her picture here to let everybody see!

公爵府

好媽媽勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

工人係唔係好靚架? 可唔可以pm佢張相比我睇下~

其實工人點樣勾引你老公, 你又點發覺架?

佢地太差喇, 你唔好唔開心呀!!!
神未曾應許天色常藍;但衪曾應許生活有力!

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我都想睇下佢有幾靚?

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

i want know too...

原文章由 2heiBBmama 於 08-9-14 10:53 發表
工人係唔係好靚架? 可唔可以pm佢張相比我睇下~

其實工人點樣勾引你老公, 你又點發覺架?

佢地太差喇, 你唔好唔開心呀!!!

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

如果你一次過趕晒兩個,會唔會成全咗佢地兩個呢?遲D先趕個男嘅會唔會好D?

複式洋房

回覆 #9 Elefant老婆 的文章

竟然會發生d咁既事,你個工人幾多歲呀?
你點樣發現到佢地攪埋呀,最重要係你老公有無認錯呀.

我都好想睇下個工人張相,你可唔可以pm張相比我睇下.

複式洋房

me too...pls. PM me. 唔好唔開心呀....support you....:D

男爵府

好媽媽勳章

原文章由 Elefant老婆 於 08-9-14 23:16 發表
如果你一次過趕晒兩個,會唔會成全咗佢地兩個呢?遲D先趕個男嘅會唔會好D?

totally agree!

子爵府

pls send photo to me

公爵府

pls p.m. the 賤人photo to me. See 賤人有無賤樣

Don't upset. 郭晶晶話:生氣, 是拿別人的錯來罰自己

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

如果我係你,我會掟走個女嘅(等佢返印尼先)再同個C6算賬。

洋房

原文章由 marmama 於 08-9-14 01:07 發表

記住個賤人叫:
Teodora P.
Corteza

Anyone need
her photo,
pl ...

Pls p.m. ther photo to me. I will remember her and never to hire this bloody woman in the future. Thanks

侯爵府

醒目開學勳章

聽到這消息都好唔開心.........一個家庭就咁俾人搞散了. 我讚成你係到趕絕佢, 但你都要小心身體, 前面的路還行長, 你要養好精神去照顧小孩呀!!

亞q d去諗件事, 若遲早都要發生, 那早好過遲, 起碼, 你有更多的時間去重新!!! 時間可以幫到你的, 祝你早日忘記!

別墅

pm俾我,等我應住呢喲賤人
個男人都唔好要

複式洋房

Can you PM her photo to me?
Will you give chance to your husband again? Your kids need father......

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 親子達人勳章

係囉,發生乜事呀,講出嚟等我哋可以防範吓!
一毫之善,與人方便;一毫之惡,勸君莫作;欺人是禍,饒人是福;不信抬頭看,蒼天饒過誰
                      *****請勿將本人网名及言論內容抄襲到任何報紙或雜誌上*****

首頁

尾頁

跳至