自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

回覆:見倒個外傭湊小朋友post,令我諗返起早幾日。。。。

其實係咪得把口賤咋,講緊學琴架嘛

伯爵府

最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章

侯爵府

水晶宮

大宅

子爵府

賤!溝學生!

大宅

大宅

子爵府

唔出奇, 咩賤人都有 ... 各位JM, 見到有咩新聞要拿出來同小朋友傾! 千其唔好覺得會負面新聞會影嚮左小朋友, 小朋友長大要知世界本來就好多罪, 要保護自己

子爵府

回覆 terrychk 的帖子

係賤到唔係人, 但系D人渣係好叻好計謀! 細路女好食又好易呃 ... 好慘 ...

珍珠宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

引用:唔出奇, 咩賤人都有 ... 各位JM, 見到有咩

原帖由 greetings 於 16-01-26 發表
唔出奇, 咩賤人都有 ... 各位JM, 見到有咩新聞要拿出來同小朋友傾! 千其唔好覺得會負面新聞會影嚮左小朋友 ...
真實情況係好難令人接受,唔提唔講唔等於唔會發生。

子爵府

男爵府

2021勳章

引用:其實係咪得把口賤咋,講緊學琴架嘛

原帖由 bluetulip 於 16-01-25 發表
其實係咪得把口賤咋,講緊學琴架嘛

我以前做sales,又真係講“溝倒個客未?”,同事又會問我“溝倒條仔未?”甘喎
另外,生手係咪講學琴生手呢?
爽,我以前返工都有甘講“做尋日個xx就爽啦!”

子爵府

補習都補到上床 ... 大把CASE ...

子爵府

開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 貓狗褓姆 畀面勳章

可恥

公爵府

回覆樓主:

翡翠宮

牛年勳章 2021勳章

珊瑚宮

2021勳章 親子王國15週年勳章 BK Milk勳章

唔知真定假,但幾時都係睇得緊啲好,道德幾時都在淪亡

子爵府

我吾會比女單獨跟男老師學野,游泳都只找女教練,雖然我女只有三歲。

珍珠宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

引用:Quote:原帖由 bluetulip 於 16-01-25 發表

原帖由 Kencbr 於 16-01-26 發表
我以前做sales,又真係講“溝倒個客未?”,同事又會問我“溝倒條仔未?”甘喎
另外,生手係咪講 ...
我只將我聽到嘅講出嚟,你會個樣好煨所地講溝倒個客嗎?

首頁

尾頁

跳至