跳至

首頁

尾頁

大宅

畀面勳章

亞B自從識反身後, 成日瞓瞓下爬低瞓, 然後就喊, 攪到我每晚醒成2 / 3 次, 好惨!!!

大宅

係呀! 我阿B都係至鍾意扒係到瞓一郁佢就喊就算好彩俾你轉返仰睡佢都即刻轉返扒係到瞓。冇哂符!

原文章由 bbysh 於 08-9-16 10:46 發表
亞B自從識反身後, 成日瞓瞓下爬低瞓, 然後就喊, 攪到我每晚醒成2 / 3 次, 好惨!!!

大宅

反轉瞓

原文章由 BiBi100 於 08-9-16 10:57 發表
係呀! 我阿B都係至鍾意扒係到瞓,一郁佢就喊,就算好彩俾你轉返仰睡,佢都即刻轉返扒係到瞓。冇哂符!

係呀,我個b都係呀而家唔鍾意平瞓,一放低佢就轉身架喇,好多時食飽奶諗住比佢瞓啦,點知一放落牀就即刻9秒9轉身喇,我最驚佢嘔奶咋,Touch wood好在而家都冇試過。

大宅

我個bb同你個bb一樣 , 不過佢有時返轉左會喊....但又要死都轉身 , 我呢幾晚比佢攪到無得訓,因為佢成日平夜訓訓下轉左身 , 一轉就醒 mouth:

原文章由 XYZ12345 於 08-9-16 12:19 發表

係呀,我個b都係呀而家唔鍾意平瞓,一放低佢就轉身架喇,好多時食飽奶諗住比佢瞓啦,點知一放落牀就即刻9秒9轉身喇,我最驚佢嘔奶咋,Touch wood好在而家都冇試過。 ...

洋房

我個呀b都係呀, 所以時常要留意下佢, 攪到我都冇得好訓

複式洋房

成日瞓瞓下爬低瞓

原文章由 bbysh 於 08-9-16 10:46 發表
你地試下用毛巾捲住身體然後將尾用床(玉)壓住,兩邊都放條大攬枕就OK~我BB都係~

別墅

我阿b都係鍾意反瞓o架, 走去問e生話咁樣係唔好喎(壓住個肺), 你地試下買個細欖枕俾佢欖住呀, 都好好o架, 佢用慣咗後, 就會覺得呢樣係佢的東西, 有時佢反瞓個時, 我就即時俾個欖枕佢欖, 成隻樹熊咁...

大宅

我阿b都係識反身就開始鐘意"才八"住訓, 而家又轉款, 打側挨喺床邊或枕頭, 但雙手必須反後, 好似比人喺後面上手扣一樣, 掌心仲要向外, 真奇怪!

別墅

回覆 #1 qqbabe 的文章

有無影咗佢呀, 一定好得意啫....

男爵府

hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章

我個B都係呀,成日瞓瞓下360度轉身,昨晚先由床頭瞓到落床尾...

首頁

尾頁

跳至