自由講場

跳至

首頁

尾頁

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

回覆:眼超超 的帖子

珍珠宮

引用:Quote:原帖由 myjasmine 於 16-01-23 發表

原帖由 Gmama 於 16-01-23 發表
都係,遇著個顛的,都好麻煩!這個直情殺人犯添!
Agree,你有咩事,顛嘅最多住醫院,但你就有大堆手尾!

翡翠宮

引用:辛苦了機司同空中服務員們,肯定佢地知,中

原帖由 眼超超 於 16-01-23 發表
辛苦了機司同空中服務員們,肯定佢地知,中間一定同佢地聯絡過,如果我係乘客,真係腳都軟埋。。。:toocold ...

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

引用:嚇死

原帖由 milktealai 於 16-01-23 發表
嚇死
你回來了?

有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

公爵府

回覆:美國殺兩人,坐CX黎咗香港,同機真係嚇死。。好彩唔知

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

子爵府

開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 貓狗褓姆 畀面勳章

逃過警方追捕,即係有通緝,咁都出到境上到機嘅

珍珠宮

熱血勳章 醒目開學勳章

Wow…好彩捉到人,唔係就仲驚!

珊瑚宮

珊瑚宮

親子王國15週年勳章 BK Milk勳章

亮點係坐商務

子爵府

hashtag影視迷勳章

引用:所以話,唔好亂咁得罪陌生人。

原帖由 bearcat2003 於 16-01-23 發表
所以話,唔好亂咁得罪陌生人。
完全同意, 尤其是D唔講理既人!好怕撞正個癲既。所以近年都盡量避免同人嘈,不合理都忍咗佢!

伯爵府

牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

搭咁長途機...如果知道真係嚇死

水晶宮

引用:所以話,唔好亂咁得罪陌生人。

原帖由 bearcat2003 於 16-01-23 發表
所以話,唔好亂咁得罪陌生人。
冇錯,喺街真係冇必要同人嘈,遇著個精神有問題既,自己蝕底

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

penpen 發表於 16-1-23 23:21
逃過警方追捕,即係有通緝,咁都出到境上到機嘅

移民美國入籍時,可以改名嘅,如果佢仍然持有中國護照,出境好容易,要查實查倒,但需時。

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

仲要坐business! 真係估佢唔到!

放下自在

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

引用:亮點係坐商務

原帖由 greenpea 於 16-01-23 發表
亮點係坐商務
可能人生最後一程機,幾大都豪一豪

珍珠宮

個重點係,美國機場出名嚴,職員搞到BB喊都吾放行,竟然咁都俾個逃犯出到關上到機

男爵府

引用:亮點係坐商務

原帖由 greenpea 於 16-01-23 發表
亮點係坐商務
經濟冇曬位啦..有位就走啦.仲等

我估者

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至