自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2024勳章 虎到金來勳章 最關心BB問題熱投勳章 育兒性格勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

個個星期都要我回99家我都配合,今日咁凍我唔想去,叫你同小朋友自己回去都唔得。問心老爺奶奶都唔係想見我,做咩一定要我回去。呻完

大宅

回覆:天氣咁凍,想留在家都唔得!

其實我都唔明 講真 關係好就可以見啫 見多幾次都無所謂
關係唔好 咁樣迫住見 連婚姻都受影響啦

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

引用:個個星期都要我回99家我都配合,今日咁凍我

原帖由 活C人 於 16-01-24 發表
個個星期都要我回99家我都配合,今日咁凍我唔想去,叫你同小朋友自己回去都唔得。問心老爺奶奶都唔係想見我 ...
咁凍仲要小朋友出街,佢地好自私呀

伯爵府

引用:Quote:原帖由+活C人+於+16-01-24+發表個個

原帖由 RAA 於 16-01-24 發表
係囉

珍珠宮

BK Milk勳章

引用:個個星期都要我回99家我都配合,今日咁凍我

個個星期都要我回99家我都配合,今日咁凍我唔想去,叫你同小朋友自己回去都唔得。問心老爺奶奶都唔係想見我 ...
返少一星期都唔怕啦

珍珠宮

2024年龍年勳章 玩具勳章 冬日勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

有d男人講極都唔明,“鄧”你慘

tsung    發表於 16-1-24 19:41

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 熱血勳章

siujanjan 發表於 16-1-24 15:51
返少一星期都唔怕啦
同意呀

男爵府

2024勳章 虎到金來勳章 最關心BB問題熱投勳章 育兒性格勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

引用:Quote:原帖由+活C人+於+16-01-24+發表個個

原帖由 RAA 於 16-01-24 發表
其實我都咁諗,唔去係咪就代表唔孝順

侯爵府

唔係下化!甘凍都要去

大宅

男爵府

引用:有d男人講極都唔明,“鄧”你慘

原帖由 MRS.KAREN 於 16-01-24 發表
有d男人講極都唔明,“鄧”你慘
一講佢屋企就反面。就話你本身就唔想返,話我搵籍口。我只係覺得係人咁凍都想留在家,唔通咁都係錯

男爵府

引用:唔係下化!甘凍都要去

原帖由 jackiemei 於 16-01-24 發表
唔係下化!甘凍都要去
係,我自己唔返都唔得!我唔阻止小朋友去,只係自己唔返都唔得。我自己都冇得選擇

侯爵府

活C人 發表於 16-1-24 16:03
係,我自己唔返都唔得!我唔阻止小朋友去,只係自己唔返都唔得。我自己都冇得選擇

...

果然一山還有一山高;突然覺得我C6都唔係太男家!
啱先C6爆響口同女去波波池,我細囡銘記於心,狂喊;結果C6屈服帶出去,點知大廈門口都未出上返樓!大佬小朋友呀!唉.....

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

返少一個星期都可以掛

男爵府

引用:返少一個星期都可以掛

原帖由 pigpigyy 於 16-01-24 發表
返少一個星期都可以掛
我唔覺返少一星期有咩問題,但唔係人人咁覺得

珍珠宮

我更慘!個個星期日都是去奶奶度食⋯C6話咁凍今日唔去了⋯轉個頭奶奶佢地抽住大袋細袋餸上咗黎⋯我頭先吼住老3瞓左努力煮吖煲吖洗吖⋯

珍珠宮

暖風機同暖爐都出動了

珍珠宮

2024年龍年勳章 玩具勳章 冬日勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

引用:Quote:原帖由 MRS.KAREN 於 16-01-24 發表

一講佢屋企就反面。就話你本身就唔想返,話我搵籍口。我只係覺得係人咁凍都想留在家,唔通咁都係錯

...
剛睇到你個網名:活c人➡慘
無謂嘈啦,對住呢種性格,講都多餘,
橫掂點都要返,開開心心,
做女人儲反两個錢“龐”身,實際!

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

引用:Quote:原帖由 MRS.KAREN 於 16-01-24 發表

...
俾著我,反面咪反面囉小朋友就照佢地意願

子爵府

活C人 發表於 16-1-24 16:03

...
一定要帶埋你唔係邊有人湊住D細路丶執頭執尾

首頁

尾頁

跳至