家庭理財

跳至

首頁

尾頁

大宅

咁係咪..做marketing research.....

有乜好野益下我地班媽咪先...

原文章由 apanman88 於 08-9-16 23:45 發表

E.....我係佢地後面班人......
佢要我既資料做野LOR..........
見笑......mouth:

講多次....10000000個唔係AIA....HAHA

大宅

原文章由 jackie_lau2000 於 08-9-17 00:01 發表
咁係咪..做marketing research.....

有乜好野益下我地班媽咪先...

HAHA~我成日都有係度講緊GA~
我依家俾隻細野你你都唔好信啦~
出嚟害人咩.....
我有GA.....細股一定要手快....
今日2777 同3808咪係例子~
強烈推薦中國人壽~

大宅

多謝你解釋mouth: 總知一句,bk嘅mami,如有股票或保險疑問,mouth: 揾番你哋d相熟朋友,甚至乎去銀行問啦,網上討論區只系俾人交流心得,大家互相幫下忙...真系吾系俾人造生意嘅地方,三九吾識七,有嘜好幫襯人呀mouth: .唉......... 俾人呃點算.
原文章由 apanman88 於 08-9-17 00:00 發表

多謝你呀....
我以前做證券好多打手做莊....
成日係U wants開post放料.....

呢度都好多保險agent...不過呢期唔見哂...
我係度講緊月供股票利弊
佢就send個post叫我買保險....話股票呃人.... ...

大宅

我真係唔再會買細股了。

你都係收埋你些好野先啦。

不如你同大家分析恆指走勢仲好啦。

原文章由 apanman88 於 08-9-17 00:08 發表

出嚟害人咩.....
今日 xxx同xxx咪係例子~

大宅

而家重買細股???銀多呀????而家要買細股嘅只系玩牛熊即市班炒家炸喎 因為佢哋系玩趨勢 你哋邊夠佢哋玩啦...
原文章由 apanman88 於 08-9-17 00:08 發表

出嚟害人咩.....
今日2777 同3808咪係例子~

大宅

原文章由 jackie_lau2000 於 08-9-17 00:13 發表
我真係唔再會買細股了。

大宅

原文章由 餃次子 於 08-9-17 00:17 發表
而家重買細股???銀多呀????而家要買細股嘅只系玩牛熊即市班炒家炸喎 因為佢哋系玩趨勢 你哋邊夠佢哋玩啦...

真係呀....細股好多斬倉死左唔知咩事~
強烈推薦中國人壽~

大宅

甘你重介紹俾我朋友????????嚇死我咩 .
原文章由 apanman88 於 08-9-17 00:22 發表

真係呀....細股好多斬倉死左唔知咩事~

大宅

原文章由 jackie_lau2000 於 08-9-17 00:13 發表
我真係唔再會買細股了。

2777同3808都算大隻啦~
再細D我都費事講.....
你玩我咩....你問完我答完又笑我...
點敢答呀....

恆指....今日做左10萬張...
你話呢?
強烈推薦中國人壽~

大宅

jackie,
我訓啦,有嘜事電聯啦....

好開心認識apanman 吾知串得岩吾岩,那那那~~你話你吾系系bk道揾食咖! 好多mom睇到咖,吾準累人呀 .
各位,
早抖~~~
廁子搞屎棍完畢 .

大宅

講多嘢先,點解今日個市全日成交量甘好呢???????有人玩緊個市呀~~~咩人????大家自己諗下啦,睇表面成交??????輸死你呀 .拜拜啦 .
原文章由 apanman88 於 08-9-17 00:27 發表

點敢答呀....

你話呢?

大宅

原文章由 餃次子 於 08-9-17 00:23 發表
甘你重介紹俾我朋友????????嚇死我咩 .

你個FRIEND係呢度問呀...
我叫左唔好GA啦~你做証啦~
http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?test=desc&tid=1700901&pid=26639597&page=1&extra=page%3D1#pid26639597

唔好又話我係打手啦~
強烈推薦中國人壽~

大宅

你唔好誤會先啦., 我沒有笑你..

我指的好野..係如何分析大市, 股票...

這樣我們才能學到野, 你又可以好開心教到我地..對不?

請問你如何睇未來恆指的走勢呢? 低位會否穿18000點....好驚呀...

原文章由 apanman88 於 08-9-17 00:27 發表

點敢答呀....

你話呢?

大宅

亂世出英雄...

如果我07年8月大趺人人想死我就夠膽$100買388

之後去到$250....你就覺得好勁....

依家$80啦....今日話好驚....點知年尾$120....

到時我會好後悔.....

簡單講...信心同你有幾多實力問題....

我就會將自己既投資金額減50%

就算要等我都唔驚....

膽粗粗買大D諗住快走....必死~太大風險啦~

無人會知最低點係邊....知就今日總成交得0啦....

更加唔只1000點.....

低位係一個U形...唔係V形呀....

18000點....我信GA....
強烈推薦中國人壽~

大宅

原文章由 餃次子 於 08-9-17 00:33 發表
講多嘢先,點解今日個市全日成交量甘好呢???????有人玩緊個市呀~~~咩人????大家自己諗下啦,睇表面成交??????輸死你呀 .拜拜啦 .

今日勁多DAY TRADE友....
睇2777 1109 呢D夾指數股就知啦~
信者必死~
強烈推薦中國人壽~

大宅

mouth: 答你多一嘢,哩個市好難玩....你講得岩,"亂世出英雄"....你有幾多本錢同信心造"英雄"??????一萬??????十萬???????我俾盡你一百萬???????好未???????你又知唔知啲大鱷點托起個市黎玩嘢咖...你哋嘅本錢等於佢哋嘅幾蚊或者幾亳子(佢哋點玩我亦吾想多講 講左俾你哋知都吾夠佢哋黎, 佢哋實在太多錢啦),總知吾熟衍生工具嘅人而家成個9月系吾適宜入貨,入正股都要諗呀.... 唉,甘玩法,死左都吾知發生咩事啦...
原文章由 apanman88 於 08-9-17 00:52 發表
亂世出英雄...

如果我07年8月大趺人人想死我就夠膽$100買388

之後去到$250....你就覺得好勁....

依家$80啦....今日話好驚....點知年尾$120....

到時我會好後悔.....

簡單講...信心同你有幾多實力問題....

我 ...

大宅

各位 真系早抖.

大宅

原文章由 餃次子 於 08-9-17 01:10 發表
mouth: 答你多一嘢,哩個市好難玩....你講得岩,"亂世出英雄"....你有幾多本錢同信心造"英雄"??????一萬??????十萬???????我俾盡你一百萬???????好未???????你又知唔知啲大鱷點托起個市黎玩嘢咖...你哋嘅本錢等於佢 ...

你似乎都係金融人士WOR.....
強烈推薦中國人壽~

大宅

我吾系造哩行咖 ,哩道好多mami都識我咖,我用兩個名黎上bk咖,我以前從不入黎理財喱邊咖,我幫jackie佢哋我先第一次入黎咖炸...你問大臣我IP有無入過黎就知啦,佢而家既IP系统系呃吾到人咖 . 我真系訓啦,拜拜~~
原文章由 apanman88 於 08-9-17 01:11 發表

你似乎都係金融人士WOR.....

大宅

原文章由 餃次子 於 08-9-17 01:20 發表
我吾系造哩行咖 ,哩道好多mami都識我咖,我用兩個名黎上bk咖,我以前從不入黎理財喱邊咖,我幫jackie佢哋我先第一次入黎咖炸...你問大臣我IP有無入過黎就知啦,佢而家既IP系统系呃吾到人咖 . 我 ...

你識好多野呀~真GA~
多D上嚟寫下野幫下人都好GA...
R CHENG 同DENSITY寫D野都幫到唔少人~
起碼佢2位巳經幫手激退D AGENT同寫手~
我支持~
強烈推薦中國人壽~

首頁

尾頁

跳至