家庭理財

跳至

首頁

尾頁

大宅

係呀, 佢好好人同好叻嫁...時常義務幫其他媽咪,仲要唔肯出名嫁..
因為佢唔喜愛出風頭..

原文章由 apanman88 於 08-9-17 01:25 發表

你識好多野呀~真GA~
多D上嚟寫下野幫下人都好GA...
R CHENG 同DENSITY寫D野都幫到唔少人~
起碼佢2位巳經幫手激退D AGENT同寫手~
我支持~

大宅

請問388 的市價係多少呢..

如果$90...每天成交量最少keep住 700億或以上(如沒有記錯)
如果 $60...每天成交量少於600億...

請問對不對呢?

所以$100以上的388我係唔會買的.

而且我要買時係 $38(2006/9), 就係c9心態當時$40 所以沒有買了..回想又好後悔, 但好彩我沒有高追, 如果唔係, 係$250買了的人同買牛熊都沒有分別了....第2個牛市可能要等上幾年嘞...

原文章由 apanman88 於 08-9-17 00:52 發表
亂世出英雄...

如果我07年8月大趺人人想死我就夠膽$100買388

之後去到$250....你就覺得好勁....

依家$80啦....今日話好驚....點知年尾$120....

到時我會好後悔.....

簡單講...信心同你有幾多實力問題....

我 ...

別墅

原文章由 apanman88 於 08-9-16 23:31 發表

多謝你呀....
我都成日睇你既POST....好有用~

, 唔係蝸, 係我成日睇你既POSTarm, D濕碎料, 點及你D行內人

大宅

原文章由 RCheng 於 08-9-17 22:28 發表

喂, 唔係蝸, 係我成日睇你既POST至arm, 我D濕碎料, 點及你D行內人

我係做MARKETING RESEARCH....
搵資料同做分析出係經濟一週同俾公司D人....
我係資料員JEI......

呢度呢D先叫行內人...
http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=205055&extra=page%3D1

見笑....mouth:

強烈推薦中國人壽~

珊瑚宮

環保接龍勳章

多謝你咁用心post個關係表出來. 好搞笑. 我都有俾我老公睇~

這幾天, 看見香港新聞就火滾. 報導不盡, 水準奇差, 報導不清晰, 訪問不合格對象, 每件事只小小帶過, 這反而為香港巿民帶來煩惱. 我老公日日睇bloomberg, 起碼大家知道個問題有幾廣泛, 有幾全球性. 所以老公也決定唔會cut AIA單. CDS問題仲有好多問題未係其他行浮出, 係未, 唔係無. 美國僅存兩間大行都有機會賠大錢. 起碼, 大家要得過知字嘛. 報導得咁差, 好無鬼用~

首頁

尾頁

跳至