想生BB

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

Liukut 發表於 19-5-3 14:32
加油

用了4小時看完,好為你高興,最後得到兩個可愛既仔仔,好好保養身體,真心佩服你,希望你一家人永遠健康快樂!
可都給我阿姑的資料嗎?謝謝

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

vivichow333 發表於 19-10-30 03:06
用了4小時看完,好為你高興,最後得到兩個可愛既仔仔,好好保養身體,真心佩服你,希望你一家人永遠健康快 ...

多謝各位祝福~支持 大家同路人唔使客氣。大家一齊向前走~咩都堅持~頂硬上~起碼無悔

男爵府

Liukut 發表於 19-11-1 00:23
多謝各位祝福~支持 大家同路人唔使客氣。大家一齊向前走~咩都堅持~頂硬 ...

Sorry各位~我依家好少好詳細咁回覆大家。因為真係太攰~夜晚自己湊2個瞓~日間返工~努力跑數 真係年紀大~好多時夜晚已經不知不覺睡了。所以覆大家時會好遲而好簡短。好明白大家仲未生到bb/流產了的心情...唔緊要架...你們的天使bb知道你好愛她/他的...好想重回你身邊的...只要有信念...不要放棄...好好照料自己身體...幫bb作好準備...他們會回來的 加油~~~

男爵府

Liukut 發表於 19-11-1 00:23
多謝各位祝福~支持 大家同路人唔使客氣。大家一齊向前走~咩都堅持~頂硬 ...

其實我依家都係頂硬上~堅持~長期作戰(工作 &當然包括埋我兩個嘔血心肝 )夜晚回家又要陪玩~陪笑~爭野~爭吵~爭寵~咆哮 同埋我仲餵緊人奶(細佬戒不到 )全部自己都要頂硬上

別墅

花左三日見完過千post,thank you for your sharing. 我同你一樣深信緣份到BB自然到, 你嘅經歷應該置頂比所有JM睇.

大宅

Liukut 發表於 19-11-1 00:35

其實我依家都係頂硬上~堅持~長期作戰(工作 &當然包括埋我兩 ...

無意中睇到你呢個post, 一口氣追咗幾個鐘!我都真係又喊又笑!最尾睇到你突然陀埋第二胎仲生埋,真係戥你好高興! 生完bbs後, 真正嘅長期作戰先開始,哈!

複式洋房

我睇到喊曬。。。。。。。

洋房

Liukut 發表於 16-2-4 23:37
各位jm等我找下亞姑電話先。因為佢搬咗屋。但我媽無問搬咗去邊。

我都想知地址同價錢(emoji)(emoji)已經一次宮外孕一次化學懷孕心好累(emoji)(emoji)

別墅

發表於 昨天 20:16 |顯示全部帖子
睇曬全部, 多謝分享

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊