想生BB

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Liukut 發表於 21-1-20 20:02
大家都係勇往直前 頂硬上 的媽媽...加油~加油 ...

早產b哥哥不經不覺已經6歲幾 ...好健康快樂 ...又愛錫曳曳細佬仔 ...雖然細佬仔成日蝦哥哥 ...但哥哥仍然處處幫助 愛護他...真的很開心 起碼我唔使陪玩 ...有2個孩子真好...每日返工睇住cam...已好開心滿足 媽媽我會努力工作賺 ...盡我能力做到最好 希望他們兄弟們有個美好回憶的童年

侯爵府

2021勳章

Liukut 發表於 21-1-20 20:12
早產b哥哥不經不覺已經6歲幾 ...好健康快樂 ...又愛錫曳曳細佬仔 ...雖然 ...

好犀利啊樓主,睇到你個post,追曬成個經歷,真係好感動,你好堅強,苦盡甘來,仔仔又乖仔健康,真係鄧你高興。

別墅

挨夜一次過睇哂 睇到忍唔住喊 但好鄧樓主開心!最後苦盡甘來祝你一家四口都平安幸福 另外我都想要黃太阿姑既聯絡方法啊,樓主可唔可以pm我 thank you

大宅

2021勳章

早產b哥哥不經不覺已經6歲幾 ...好健康快樂 ...又愛錫曳曳細佬仔 ...雖然 ...

樓主。。我pm你想問你d野啊(emoji)麻煩哂睇睇

大宅

回覆 Liukut 的帖子

我都想要黃太阿姑電話

別墅

2021勳章

禁左入黎,由頭睇到落尾。
我真係要小心d, 我老公成日話我唔認真。
煮雞,舊雞入面未熟曬,我仲係到食隻貓又成飲我d水

大宅

我用2日睇灑,你好叻呀!好堅強,祝福你一家人都健健康康!幸福快樂!
另外,我都想要黃太阿姑電話呀!可以pm我嗎?

別墅

apingbb 發表於 16-2-2 11:33
真係好心痛呀!聽到呢到。我都忍唔住啦!
我都回想返我10月29週穿水入院等第二日中午發現流出黎胎水綠色, ...

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊