論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

男爵府

請問有無人知工人來港驗身係包咩架??

照肺
驗尿
驗大便
我的曳豬囡囡在浸會順產出世架 ! 3.05kg-Oct 04; 4.9kg-Nov 04; 6.1kg-Dec 04; 6.8kg-Jan 05; 10.3kg-Dec 05; 12.0kg-Jul 06; 14.0kg-Jan 07; 14.6kg-Jun 07; 16.2kg-Jan 08; 17.6kg-Jun 08; 19.0kg-Jan 09;  19.8kg-Jun 09; 22.4kg-Jan 10; 22.6kg-Jun 10

大宅

仲有愛滋病、梅毒、乙型肝炎。

珍珠宮

仲有非常重要的驗孕.

男爵府

我個AGENCY只係俾左照肺同驗大便報告俾我咋, 所以睇下仲要有咩包佢無俾我囉

我的曳豬囡囡在浸會順產出世架 ! 3.05kg-Oct 04; 4.9kg-Nov 04; 6.1kg-Dec 04; 6.8kg-Jan 05; 10.3kg-Dec 05; 12.0kg-Jul 06; 14.0kg-Jan 07; 14.6kg-Jun 07; 16.2kg-Jan 08; 17.6kg-Jun 08; 19.0kg-Jan 09;  19.8kg-Jun 09; 22.4kg-Jan 10; 22.6kg-Jun 10

公爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 好媽媽勳章 環保接龍勳章 陪月勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

請問有沒有平的工人驗身?

大宅

我個agent 話佢哋可以帶bunbun 去驗 ,$450驗5樣,但我怕佢哋出古惑,上網揾咗一間同樣$450驗6樣(包埋驗大便),7間 lab任揀。
佢哋仲教我驗孕要等bun bun嚟咗5日後去驗,話少於5日係空窗期。但隔5日咁耐先去驗,比較之下愛滋病梅毒肺癆啲傳染病我仲驚啲喎。

子爵府

原文章由 mommyisa 於 08-9-17 23:57 發表
我個agent 話佢哋可以帶bunbun 去驗 ,$450驗5樣,但我怕佢哋出古惑,上網揾咗一間同樣$450驗6樣(包埋驗大便),7間 lab任揀。
佢哋仲教我驗孕要等bun bun嚟咗5日後去驗,話少於5日係空窗期。但隔5日咁耐先去驗,比較之下愛滋病梅 ...

Would you pls pm me the lab's info?

大宅

肝炎甲乙都驗下好D...

大宅

would you pls pm the info to me? thanks

原文章由 mommyisa 於 08-9-17 23:57 發表
佢哋仲教我驗孕要等bun bun嚟咗5日後去驗,話少於5日係空窗期。但隔5日咁耐先去驗,比較之下愛滋病梅 ...

別墅

點解我的工人到左我家12日了,個agent 都仲未有報告比我呢?

大宅

去吓呢個link
http://www.qualitymaid.com.hk

我call 咗個lab ,佢哋話大概2-3日到有報告,可以自取。驗大便之前先上嚟攞小塑膠樽,自己有就唔駛上嚟攞。

首頁

尾頁

跳至