心聲留言

跳至

首頁

尾頁

子爵府

我隻佬出咗碟喇...(=.=唔係賣廣告...咪鏟住呀...)

請大家多多捧場!

講咗成年幾咁耐終於出得成喇~~~!!!飲勝!

<Vampire:Essential Essence>

售賣地點: >旺角 (信和中心)
~Mini Shop
~Echo CD centre
>灣仔 (Emperor Group Centre)
~ Rock Gallery
>中環 ~ HMV

>銅鑼灣 ~ HMV

子爵府

醒目開學勳章

Re: 我隻佬出咗碟喇...(=.=唔係賣廣告...咪鏟住呀...)

公喜,公喜,你老公有喜!
:mrgreen: :mrgreen:

別墅

Re: 我隻佬出咗碟喇...(=.=唔係賣廣告...咪鏟住呀...)

請問係咩碟吸嚟ga?

禁止訪問

Re: 我隻佬出

複式洋房

咩碟黎架????????

伯爵府

好媽媽勳章 BK Milk勳章

你公老隻碟叫咩名呀???

洋房

你老公叫咩名呀 ?
[img align=left]http://img.photobucket.com/albums/v664/jerryphyllis/Untitled-71copy.jpg[/img]

伯爵府

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Band:

我要一隻親筆簽名CD.....
你唔會同我計呱???????? :mrgreen: :mrgreen:
眾裡尋他千百度,驀然回首,那人卻在燈火闌珊處!!
生死有命,富貴由天

別墅

[size=x-large]Congrulations !!!!
Angela

子爵府

janet姐,

就叫我老公簽個靚名送隻碟俾你啦~~~!!!

各位靚媽:

多謝哂! 我老公終於十幾個月懷胎生咗隻碟出嚟~~!!!真係作咗幾次動先至正式推到出市面賣~~~!!哈哈哈~~~!!!我老公個名叫疆屍(=.=佢個花名...),所以隻碟佢都係稱呼自己做"vampire"~! ?-( 至於隻碟都係純音樂(當然係有結他彈奏啦)作品,係無人唱既,但我俾過幾個同事聽,個個都話啲歌一啲都唔嘈,反而整體都覺得幾舒服,我諗都啱大家聽既... 不過我真係好開心架!見佢整咗咁耐,中間佢又試過無心機過,又擔心feedback唔好...依家終於出得成,真係飲得杯落 不過都預咗銷量唔會話理想,始終佢無乜人識嘛...得啲老band友識...希望我老公繼續努力啦(事關我老公呢幾日成日覺得自己做得唔好...) :wink:

水晶宮

畀面勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

Band,

恭喜!!!!

子爵府

connie117 寫道:
Band,

恭喜!!!!

多謝!!!

禁止訪問

該用戶已被刪除

大宅

cheer up~恭喜哂~呵呵~

別墅

Congratulations !!!!!!

你老公好叻....呀.....

大宅

Congratulations !
[img align=left]http://www.dchome.net/emote/icon/548.gif[/img]

大宅

CONGRATULATIONS!!!
那時我為得到這孩子祈禱,上主就賞賜了我所懇求的,所以我現在把他獻於上主,他一生是屬於上主的。(撒上:27-28)你教導孩童應行的道路,待他老年時也不會離棄。(箴22:6)

男爵府

好媽媽勳章

怏d生第二個呀............ :lol:

複式洋房

恭喜哂呀bandband,等我火速去seesee先~~ :lol: :lol: :lol:

首頁

尾頁

跳至