懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

原文章由 米奇BB 於 08-9-23 01:28 發表

昊哲個樣有d老積,不過無一歲咁誇,似女仔就真,記得初初見佢,好似你老公,而家就唔係好似~~

哈哈...佢今日CUT左HAIR呀(少許似凌B個頭),個樣又大左DD咁,都係一句講哂,老積!!

細佬仔好得意,同昊哲比,QUTE好多,又啜住奶咀喎!!

子爵府

原文章由 cokikaki 於 08-9-23 01:39 發表

哈哈哈哈 笑C我,卓卓真係以為自己好大個!!

佢以為3歲好大個~

不過真係好快,我個仔咁就3歲喇~~

子爵府

原文章由 cokikaki 於 08-9-23 01:45 發表

留2個俾我!!
幾點開始整?
我想整蒜蓉包,不過D人話要整好耐(發酵再發酵),所以仲未整!!

好呀~~~
我7點先開始整,大約10點搞掂哂~~~
係呀,要發酵再發酵架,不過我間屋咁熱,好快就ok~~~

子爵府

原文章由 crystal618 於 08-9-23 01:40 發表

整返啦~~

你可以開餅店喇~

子爵府

原文章由 ~惠惠~ 於 08-9-23 01:44 發表

其實我都唔明,點解人人話佢似我老公~應該似我先靚仔架嘛

小朋友樣應該會靚仔D,大個左多左佬味就難講D~~~

伯爵府

原文章由 ~惠惠~ 於 08-9-23 01:41 發表

你上次係幾時見佢呀?? 我覺得佢個樣由1歲開始冇變過wor~

上次咪就喺coki屋企囉,都好耐lu

子爵府

原文章由 cokikaki 於 08-9-23 01:48 發表

哈哈...佢今日CUT左HAIR呀(少許似凌B個頭),個樣又大左DD咁,都係一句講哂,老積!!

顥峻塊面兩舊肉,我見到就想笑~~

子爵府

原文章由 ~惠惠~ 於 08-9-23 01:50 發表

你可以開餅店喇~

應該得我老公幫襯~~~

子爵府

原文章由 crystal618 於 08-9-23 01:51 發表

小朋友樣應該會靚仔D,大個左多左佬味就難講D~~~

咁又係,我老公細個個樣都好陽光架~ 咁就慘喇....唔慣得,人地話細個靚,大個會冇咁靚啦~

伯爵府

原文章由 cokikaki 於 08-9-23 01:45 發表

留2個俾我!!
幾點開始整?
我想整蒜蓉包,不過D人話要整好耐(發酵再發酵),所以仲未整!!

你地成日都整嘢食,2個仔女無嘈住你地?我上次見好耐無整嘢食,整個好易既椰汁紅豆糕,佢2隻嘢知我一整嘢就煩住哂,到而家我都唔敢再整.....mouth:

子爵府

原文章由 米奇BB 於 08-9-23 01:51 發表

上次咪就喺coki屋企囉,都好耐lu

4,5個月前喇,比起個時你個背薄左,我就厚左~

伯爵府

原文章由 cokikaki 於 08-9-23 01:48 發表

有無相睇呀?喺邊度剪?剪咗頭髮仲有無咁似女仔呀?
細佬我覺得佢好樣衰,因為佢比起浩朗更加似我老公:;pppp: 昊哲都好q,仲好為食,我見佢成日想食嘢

伯爵府

原文章由 ~惠惠~ 於 08-9-23 01:52 發表

顥峻塊面兩舊肉,我見到就想笑~~

個個bb塊面都有肉架啦 佢成日食奶咀食到有個( )括住個咀
竣<---呢個呀!

子爵府

原文章由 米奇BB 於 08-9-23 01:54 發表

你地成日都整嘢食,2個仔女無嘈住你地?我上次見好耐無整嘢食,整個好易既椰汁紅豆糕,佢2隻嘢知我一整嘢就煩住哂,到而家我都唔敢再整.....mouth:

我個兩隻野係大圍~~~~
如果佢地係度,最多都係我個女話要幫手,個仔就老公睇~~~

伯爵府

原文章由 ~惠惠~ 於 08-9-23 01:53 發表

咁又係,我老公細個個樣都好陽光架~ 咁就慘喇....唔慣得,人地話細個靚,大個會冇咁靚啦~

唔係嚇你,我個表妹細個超靚女,而家大咗(讀6年班倒)好樣衰mouth:

子爵府

原文章由 米奇BB 於 08-9-23 02:00 發表

個個bb塊面都有肉架啦 佢成日食奶咀食到有個( )括住個咀

唔係呀,佢兩舊特別勁架~~我仔細個有個奶嘴又係咁,之後我換左第個就冇( )住喇~

記得個名已經好好喇~

伯爵府

原文章由 ~惠惠~ 於 08-9-23 01:55 發表

4,5個月前喇,比起個時你個背薄左,我就厚左~

立眼望你唔係好肥渣ma~大肚婆肥小小一定架啦,你個磅數都ok呀~

伯爵府

原文章由 crystal618 於 08-9-23 02:00 發表

我個兩隻野係大圍~~~~
如果佢地係度,最多都係我個女話要幫手,個仔就老公睇~~~

係喎你媽幫你湊,唔怪得你咁得閒整啦~我老公叫佢睇一陣就話搞唔掂,實情佢自己訓喺度睇電視:;pppp:

子爵府

coki,
我呢排個人真係傻傻地~~
我以為上星期6入你度,到星期日就諗起點解你地冇人打比我架呢~~
之後今日米雪問我今個星期6點,我先知原來我記錯~~~
不過好在我星期6都冇左回事咋~~~

伯爵府

原文章由 ~惠惠~ 於 08-9-23 02:02 發表

唔係呀,佢兩舊特別勁架~~我仔細個有個奶嘴又係咁,之後我換左第個就冇( )住喇~

記得個名已經好好喇~

咁你仔食邊隻奶咀架?佢而家食pigeon,我怕比第2d奶咀佢會食唔慣~
佢d頭髮咪仲搞笑,樹起哂,都唔知話佢似海膽定洋蔥 過2日我老公放假佢將會變光頭仔

首頁

尾頁

跳至