嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

男爵府

真係好跨張呀!我不嬲都係birth集購,今次好跨地見到明治已爆最高訂貨量不再接受訂購,結果要訂自取,今日見到連自取都無埋!都未試過!奉勸各位mami最好訂定多d放係屋企,反正都要食,以防萬一

子爵府

我前兩日見到萬寧有好多2號同3號喎。

原文章由 esse 於 08-9-19 11:15 發表
牛欄牌

男爵府

birth集購試過幾次都爆,因太多人食明治
原文章由 tobbywong 於 08-9-19 14:49 發表
真係好跨張呀!我不嬲都係birth集購,今次好跨地見到明治已爆最高訂貨量不再接受訂購,結果要訂自取,今日見到連自取都無埋!都未試過!奉勸各位mami最好訂定多d放係屋企,反正都要食,以防萬一 ...

伯爵府

原文章由 Julitham 於 08-9-19 11:29 發表
睇嚟日本奶粉都要訂定一箱穩陣d 嘞, 唔知有無媽媽買唔到和光堂細仔ga?

就連大仔都冇曬啦~頭先睇卓x個網.唉~~~好煩呀d大陸人...成日都話香港人冇大陸幫手就完蛋.佢哋自己人再整樣攪自己人就真係大陸人完蛋啦.樣樣嘢都嚟香港爭.黑人憎...

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

有無bb食緊思敏兒2,思敏傑,touch較大嬰兒奶粉??
因為我有一封訂奶粉form
如果有需要可以pm我
因為我自己會訂奶粉,不過9月30日前要落單
係雪印同惠康做ga,我會係下個禮拜6前訂
貨到比錢,講明我唔係做推銷個d,只係而家奶粉咁貴,我見我有一份form,只係想幫下大家,絕無其他收費,貨到時你地自己比錢

子爵府

畀面勳章

原文章由 ballballpen 於 08-9-19 00:19 發表
Exactly! I went to mannings, and find all HK snowbrand #1 were sold out. So I need to make an order and the limit is 2 can per person!!! Besides, the price is increase!

我今日係粉嶺中心manning買了四鑵雪印pure細仔奶粉,你可以去看看仲有冇貨.

而我問過雪印思敏兒1都有貨...

思敏兒1係早1個月前已經加了價...

我仔仔7月底食第1鑵仲係OLD PRICE,第2鑵開始就加價...所以食完D存貨我會幫佢轉日本雪印PURE,因為差幾蚊....

男爵府

我姑奶今日都幫我係大埔買左1箱明治大仔
仲平過之前~~~
賣$135 ja

子爵府

畀面勳章

原文章由 ChanSzeNine 於 08-9-19 11:46 發表
咁得人驚呀???

我阿囡下星期先1個月大, 食緊 Friso, 而家只剩返1.5 罐 400mg試用裝 jar !!!!

但今日開始會比佢試雪印, 岩既話就諗住同佢轉, 所以而家要入貨都唔知應該入邊隻好 ~~~~~

...

我仲有4鑵美素佳兒1~~>400mg試用裝,如果你要可pm我,我平d比你....

男爵府

睛靈勳章

原文章由 princess_kiki27 於 08-9-19 22:40 發表
我姑奶今日都幫我係大埔買左1箱明治大仔
仲平過之前~~~
賣$135 ja

借問聲大埔邊樹呀?咁平?我上個月係九龍城買$138以為係最平!

首頁

尾頁

跳至