自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

May God bless her and her baby. God, Please help him please.
:-D :-D :-D :-D

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

轉載自bk

依家知道受害人已出院,
而BB亦已渡過危險時期,

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

置頂文章有個post, 有bkmami話個媽咪出咗院, bb過咗危險期!!!

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

收到bk私人訊息, 希望大家對個變態婆關顧和體諒 ! :;pppp: :;pppp: :;pppp: 對唔住, 我真係做唔到 ! 比我見到佢, 我驚我control 唔到自己一張摺檯車爆佢兩公婆個頭 !!!!

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原文章由 cy101 於 08-9-29 23:55 發表
置頂文章有個post, 有bkmami話個媽咪出咗院, bb過咗危險期!!!

希望bb後遺症減至最少 !!!!!

水晶宮

至尊種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 爸B勳章

原文章由 牛精仔 於 08-9-29 11:57 PM 發表
收到bk私人訊息, 希望大家對個變態婆關顧和體諒 ! :;pppp: :;pppp: :;pppp: 對唔住, 我真係做唔到 ! 比我見到佢, 我驚我control 唔到自己一張摺檯車爆佢兩公婆個頭 !!!! ...

這個 ??
不要問國家能為你們做些甚麼,要問你們能為國家做些甚麼。Ask not what your country can do for you, ask what you can do for your country.

已刪除用户

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

禁止訪問

水晶宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

原文章由 牛精仔 於 08-9-29 23:57 發表
收到bk私人訊息, 希望大家對個變態婆關顧和體諒 ! :;pppp: :;pppp: :;pppp: 對唔住, 我真係做唔到 ! 比我見到佢, 我驚我control 唔到自己一張摺檯車爆佢兩公婆個頭 !!!! ...

叫有良心的人都做唔到啦,好地地比佢攪到差d冇命,往後做人日子一世對人會有陰影同唔信心架,唔係話醫生救返佢地兩條命就當重生呀,咁大個人始終有思想架,呢d回憶影響深遠架.
<br><br>

琥珀宮

原文章由 sonic04 於 08-9-30 00:05 發表

這個 ??

白兔先生, 係呀 !!!

睇到果句, 火火地冇睇埋萿去 !

侯爵府

原文章由 cy101 於 08-9-29 23:55 發表
愛※是※不※保※留
http://www.hkedcity.net/uploaded_files/eworks/0412/40671_ust.swf

侯爵府

原文章由 sonic04 於 08-9-30 00:05 發表

這個 ??
愛※是※不※保※留
http://www.hkedcity.net/uploaded_files/eworks/0412/40671_ust.swf

水晶宮

至尊種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 爸B勳章

原文章由 牛精仔 於 08-9-30 12:25 AM 發表

白兔先生, 係呀 !!!

睇到果句, 火火地冇睇埋萿去 !

真係呢個啦

我的感覺係非常廢(官腔)

點樣體諒啦??

等如你無(食反)食

點解唔食鮑參鮙肚啦

完全無睇受害者的感受

真係好無奈
不要問國家能為你們做些甚麼,要問你們能為國家做些甚麼。Ask not what your country can do for you, ask what you can do for your country.

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

原文章由 shirley73a 於 08-9-30 05:04 發表
真係?? 係就太好喇...真係上親嚟都掛住佢... 希望佢同bb都平安無恙!!!

雖然我唔識受傷ge MAMI & BB, 但感謝上主, 聽聞佢地已過危險期 , 希望佢地盡快痊癒 !

禁止訪問

好媽媽勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

首頁

尾頁

跳至