跳至

首頁

尾頁

侯爵府

網上結識流產抑鬱婦人 被誘騙往訪 孕婦險遭生劏取子

All mum mum, be careful la.
:-D :-D :-D :-D

大宅

原文章由 drm 於 08-9-19 01:40 發表
網上結識流產抑鬱婦人 被誘騙往訪 孕婦險遭生劏取子

All mum mum, be careful la.

係啦 ! 我地真係唔好咁易信人呀 !! 呢排 d 毒奶粉已經煩, 仲整單咁既事, 希望個受害者同 bb d無事, 而個行凶者快d接受精神治療啦
天生一對大電眼,仲有立體 4D 勁長鬈捷毛 HAHA  ~
Welcome to PY's Blog      

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

佢地2個喺BK度認識架 !

大宅

係咩?o甘其實BK係咪應該公開個犯罪媽媽個網名俾我o地呢D媽媽知道會好D呢?我o尋日都post咗出嚟啦,我亞媽晨o甘早就call我啦,叫我一定要小心,因為我亞媽都知道我有同你o地傾o下計o家嘛。

男爵府

BK無公開, but close all her posts already.

I think it is difficult to date mami to go shopping la !

原文章由 Smallpigbb 於 08-9-19 11:17 發表
係咩?o甘其實BK係咪應該公開個犯罪媽媽個網名俾我o地呢D媽媽知道會好D呢?我o尋日都post咗出嚟啦,我亞媽晨o甘早就call我啦,叫我一定要小心,因為我亞媽都知道我有同你o地傾o下計o家嘛。 ...

大宅

我都有睇報紙ar,我覺得好恐怖...
乜佢地係喺bk識架咩

大宅

welcome,
下次你post 出黎攪shopping, 可能會被監視

大宅

原文章由 welcome 於 08-9-19 11:28 發表
BK無公開, but close all her posts already.

I think it is difficult to date mami to go shopping la !

Welcome

你就可以放心,我知道你係好人嚟,所以你約我,我有時間就會出o家啦。

別墅

上人地屋企就驚d,
出街shopping 就應該無問題

原文章由 welcome 於 08-9-19 11:28 發表

大宅

我地又點同呢? 我地已經由virtual friends 轉為"實質" friends啦.

welcome, 講過消息你聽: 以後你攪既星期六shopping團我有機會join啦, 因為我有得放星期六了.

[

男爵府

都危險架!
出街shopping 都會"大出血"架 !

原文章由 melb 於 08-9-19 12:12 發表
上人地屋企就驚d,

男爵府

yehyeh! !

歡迎加入 "bk mami lost blood shopping tour" !

原文章由 piggy2007 於 08-9-19 12:32 發表
我地又點同呢? 我地已經由virtual friends 轉為"實質" friends啦.

welcome, 講過消息你聽: 以後你攪既星期六shopping團我有機會join啦, 因為我有得放星期六了.

[ ...

別墅

聽到呢單新聞都幾得人驚,希望受左傷既媽媽大小都平安啦!

男爵府

yes yes !祝願佢地母子平安啦!

原文章由 fredacheung 於 08-9-19 12:48 發表
聽到呢單新聞都幾得人驚,希望受左傷既媽媽大小都平安啦!

別墅

可唔可以加埋我呀 ?

原文章由 welcome 於 08-9-19 12:36 發表
yehyeh! !

歡迎加入 "bk mami lost blood shopping tour" !

男爵府

sure sure !

原文章由 melb 於 08-9-19 13:26 發表
可唔可以加埋我呀 ?

男爵府

BK猜猜猜慶中秋

我又有 shopping, 又有上人地屋企喎

B豬媽講得啱~~我地已經由virtual friends 轉為"實質" friends, 唔水驚!

我唸C6淨係驚我吹水吹到唔返屋企

哎乜離咗題....希望受傷既媽媽快D好返!

原文章由 melb 於 08-9-19 12:12 發表
上人地屋企就驚d,

別墅

回覆 #4 welcome 的文章

前日睇到報紙講話個bb情況好差,叫佢d屋企人有心理準備.....知道後我都好心痛,真係希望佢地大步欖過,平平安安,快d好返!

首頁

尾頁

跳至