潮流時尚

跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

請問買MARC by Marc Jacobs既野邊度有折? 專門店有無折?

珍珠宮

最近成日見到人用佢個尼龍布手袋,好靚呀!
唔知幾錢呢?

大宅

專門店用lane crawford card有九折, 不過係selective items, 最好打去問清楚, 我之前買左off shoulder黑白one piece有九折.

珍珠宮

原文章由 xp 於 08-9-19 21:12 發表
最近成日見到人用佢個尼龍布手袋,好靚呀!
唔知幾錢呢?

你係唔係講呢個呀?

大宅

http://www.marcjacobs.com/#lookId=2&folder=/marcbymarcjacobs/women/fallwinter08/bags&

我想買呢個, 白色

水晶宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

原文章由 咪咪兔 於 08-9-20 15:35 發表

你係唔係講呢個呀?

http://hk.image.auctions.yahoo.com/users/3/8/9/8/wp080809-img400x400-1221405660jjjdream_img600x450_1215071460all_5-5.jpg

我有買依個 , 係 yahoo 拍賣到 bid ,

$ 239 一套連書同貼紙 full set

不過見到花園街已經有假嘢賣
好似 $50 蚊一個淨袋 , 仲有2個 size tim

珍珠宮

原文章由 洛婷 於 08-9-20 17:08 發表

我有買依個 , 係 yahoo 拍賣到 bid ,

$ 239 一套連書同貼紙 full set

不過見到花園街已經有假嘢賣
好似 $50 蚊一個淨袋 , 仲有2個 size tim ...

係呀~ 呢個係跟書送既贈品, 出左大半年喇!

贈品黎講質料算幾好,

最近見到好多人用,由廿幾歲到4,5十歲既都有,

原來出左假野添牙

水晶宮

原文章由 咪咪兔 於 08-9-20 17:16 發表

係呀~ 呢個係跟書送既贈品, 出左大半年喇!

贈品黎講質料算幾好,

最近見到好多人用,由廿幾歲到4,5十歲既都有,

原來出左假野添牙

我都係上個月上網到睇到 ,
見幾靚 , 又有牌子 , 咪買嚟玩吓囉 ,

其實依個袋 , 係香港有冇賣過呢 ???
定係日本先有既限定版 ??? 原價又幾多錢呢 ???

我早兩日去行花園街 , 見到有假嘢 ,
好彩果日冇用啫

大宅

原文章由 洛婷 於 08-9-20 05:33 PM 發表

我都係上個月上網到睇到 ,
見幾靚 , 又有牌子 , 咪買嚟玩吓囉 ,

其實依個袋 , 係香港有冇賣過呢 ???
定係日本先有既限定版 ??? 原價又幾多錢呢 ???

我早兩日去行花園街 , 見到有假嘢 ,
好彩果日冇用啫:j ...

呢個其實係買catalogue送既gift, 我朋友在日本幫我訂, $180, 我買左個俾阿妹佢仲要我幫佢買多個...
Pretty Princess Petite Prince

水晶宮

原文章由 $$$ 於 08-9-20 22:25 發表

呢個其實係買catalogue送既gift, 我朋友在日本幫我訂, $180, 我買左個俾阿妹佢仲要我幫佢買多個...

我就係 yahoo 拍賣到 bid ,

$ 239 一套連書同貼紙 full set ,

買得多平得多 !

[ 本文章最後由 洛婷 於 08-9-20 23:46 編輯 ]

伯爵府

我七月去大阪時都買左,折返港紙約$100蚊一本,仲未拆開睇過...

水晶宮

原文章由 健健媽咪 於 08-9-21 00:14 發表
我七月去大阪時都買左,折返港紙約$100蚊一本,仲未拆開睇過...

係 yahoo 拍賣到 bid 嘢 , 就預咗佢會炒價 , 由其限定版 ,

睇吓炒得離唔離譜囉 , 如果炒得太高 , 我都未必買 ,

鬼叫香港冇得賣咩 , 係日本限定版 ,

如果有就唔使比人賺

別墅

redred1211 個個款, 雙面用的, 面是黑色車線, 底就好像相個個黑白色字, 基本上hk已段貨, $1600, 可以打電話去shop 問下

伯爵府

原文章由 redred1211 於 08-9-20 15:39 發表
http://www.marcjacobs.com/#lookId=2&folder=/marcbymarcjacobs/women/fallwinter08/bags&

我想買呢個, 白色

我有一個淺灰色, 係美國website訂的, 香港無出呢隻色, 所以, 暫時未見有人同我撞袋.

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

原文章由 redred1211 於 08-9-19 17:39 發表
請問買MARC by Marc Jacobs既野邊度有折? 專門店有無折?

如果係marc by member, 去專門店都有折, Lane Crawford咭都有折.

男爵府

原文章由 蘑菇 於 08-9-22 15:09 發表

我有一個淺灰色, 係美國website訂的, 香港無出呢隻色, 所以, 暫時未見有人同我撞袋.

How much is it??
can you send me the link?

別墅

美國邊個 web 有得買呢?? 係唔係真的? 請pm 個 website 給我

複式洋房

Is this same style?
It's US$168

男爵府

I'm interested for this bag. Can u pm the website for me? Many thanks!!

原文章由 TULIP1 於 08-9-24 00:51 發表
http://g-images.amazon.com/images/G/01/Shopbop/pcs/media/images/products/marcj/marcj2084412867/marcj2084412867_prod_zoom_back_v1_m56577569831263278._SX201_.jpg

Is this same style?
It's US$168

大宅

原文章由 howy 於 08-9-22 14:03 發表
redred1211 個個款, 雙面用的, 面是黑色車線, 底就好像相個個黑白色字, 基本上hk已段貨, $1600, 可以打電話去shop 問下

Ok, Thanks!!

首頁
12345...6

尾頁

跳至