自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

長隆我去過兩次,兩次都係自己book酒店/渡假屋,去到樂園先買套票大馬戲卷。其實唔駛搵人買啦,自己買都平,又唔駛約黎約去等咁麻煩。。。。。。

侯爵府

醒目開學勳章

原文章由 QUINCY121HK 於 08-9-21 02:06 發表

pk,

長隆我去左好多次la....不過聖誕可能會攪...浸溫泉wor...你無無興趣呀.....

係咪香港仔出發呀 如果係我有去得嗎

男爵府

睛靈勳章 BK Milk勳章

我暑假都幫襯過海馬哥又覺得幾好幾交帶喎。
靚太唔易做!!

子爵府

畀面勳章

mouth: mouth: mouth:

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

最衰老公冇回鄉證+囡囡又仲咁細,我都好想去長隆玩下,佢新整左咁耐我都未去過.........

水晶宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

原文章由 shirley73a 於 08-9-21 08:10 發表
真係戥你掃興!! 我去過長隆幾次喇...一次係through agent...兩次都喺中旅買package的...但佢地d服務都好好...價錢又ok wor!!

我而家都報左兩個10月團,一個係有中旅入面做朋友3日2夜長隆1689.-住長隆兩個人,包一個最平入場費,佢叫我過左10月15打後冇咁多人,我又報左一個10月11,3日兩夜"番龍峽"未計導遊480.-.
上次我地村d人自己攪去一天購物團都係48.-去南澳都ok架,野可以唔買又唔洗比導遊費,又食兩餐,48.-蚊而家食個午餐咋,而家可以自己攪架啦.
<br><br>

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

http://www.google.com.hk/search?complete=1&hl=zh-TW&q=%E9%81%94%E7%BE%8E%E6%97%85%E9%81
%8A+%E7%BE%8E%E9%A3%9F%E4%B9%8B%E6%97%85&btnG=%E6%90%9C%E5%B0%8B&meta=&aq=f&oq=

原文章由 pinkykei200 於 08-9-21 01:00 發表

你有什麼不滿, 我去3日2夜只需$2600(2大1小),OK喎連我麻煩99都好滿意
唵嘛呢叭咪吽      
ॐ मणि पद्मे हूँ
ༀ་མ་ཎི་པད་མེ་ཧཱུྃ

珊瑚宮

原文章由 QUINCY121HK 於 08-9-21 02:06 發表

pk,

長隆我去左好多次la....不過聖誕可能會攪...浸溫泉wor...你無無興趣呀.....

包咩呀,我又去

侯爵府

原文章由 phoebelamlam 於 08-9-21 14:34 發表

包咩呀,我又去

比比,
如無意外.....3日2夜....包....食宿law.....總之....如果我地夠人數(24-28人)...包架車....會低好多law....

侯爵府

原文章由 chloe18媽媽 於 08-9-21 10:36 發表

係咪香港仔出發呀 如果係我有去得嗎

到時你械去...先好講.....

男爵府

8月跟完美食之旅去長隆水上樂園, 食住都ok, 只是場內太多人, 好多遊戲都要排成個幾鐘而無玩到, 聖誕都想再跟美食之旅去長隆歡樂世界及四海一家.

侯爵府

QC,

到時再約你, 不知幾想同你一起出發

pk,

[ 本文章最後由 pinkykei200 於 08-9-21 16:12 編輯 ]
愛※是※不※保※留
http://www.hkedcity.net/uploaded_files/eworks/0412/40671_ust.swf

珊瑚宮

原文章由 QUINCY121HK 於 08-9-21 15:30 發表

比比,
如無意外.....3日2夜....包....食宿law.....總之....如果我地夠人數(24-28人)...包架車....會低好多law....

無鴨包咩

侯爵府

原文章由 sylvia.f 於 08-9-21 15:32 發表
8月跟完美食之旅去長隆水上樂園, 食住都ok, 只是場內太多人, 好多遊戲都要排成個幾鐘而無玩到, 聖誕都想再跟美食之旅去長隆歡樂世界及四海一家.

好彩有媽媽同我同一感覺的, 我是8月17日出發的, 你呢

[ 本文章最後由 pinkykei200 於 08-9-21 16:08 編輯 ]
愛※是※不※保※留
http://www.hkedcity.net/uploaded_files/eworks/0412/40671_ust.swf

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

浸温泉?!正呀
+埋我得嗎

pk,

侯爵府

就算再大的旅行社都試過比人投訴 , 我只是講出自己的感受, mouth: mouth: 有什麼問題
原文章由 wong2323 於 08-9-21 12:02 發表
http://www.google.com.hk/search?complete=1&hl=zh-TW&q=%E9%81%94%E7%BE%8E%E6%97%85%E9%81
%8A+%E7%BE%8E%E9%A3%9F%E4%B9%8B%E6%97%85&btnG=%E6%90%9C%E5%B0%8B&meta=&aq=f&oq=

大埔『美食之旅』(達美旅遊)借 ...
愛※是※不※保※留

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

你戥我掃興定樓主掃興呀?
我個次比佢d說話激親,攪到冇晒mood玩,掃興左2個鐘:;pppp: ,好彩c6安慰番我,唔米仲掃興!!!

原文章由 shirley73a 於 08-9-21 08:10 發表
真係戥你掃興!! 我去過長隆幾次喇...一次係through agent...兩次都喺中旅買package的...但佢地d服務都好好...價錢又ok wor!!

侯爵府

原文章由 phoebelamlam 於 08-9-21 16:05 發表

無鴨包咩

鴨.....MADE IN CHINA.....架WOR....你唔驚有毒咩....

侯爵府

原文章由 pinkykei200 於 08-9-21 16:04 發表

QC,

到時再約你, 不知幾想同你一起出發

好呀......到時再約..........

侯爵府

原文章由 pinkykei200 於 08-9-21 16:07 發表
就算再大的旅行社都試過比人投訴 , 我只是講出自己的感受, mouth: mouth: 有什麼問題

可能人地以為你響樹....買廣告呀.....

首頁

尾頁

跳至