懷孕前後

跳至

首頁
12345...23

尾頁

別墅

有無最近或黎緊會係到生bb的媽媽分享下呀?

別墅

「3月後轉新大樓,將會係全港最靚最先進既產房」我個醫生咁樣同我講。

複式洋房

好想知新大樓生BB 收費, kisam3 你搵邊個生

複式洋房

回覆:荃灣港安

咩個醫生好呀?

別墅

MKlovebb 發表於 16-2-15 13:57
好想知新大樓生BB 收費, kisam3 你搵邊個生

我搵胡廣森,但只接開刀,而家諗緊會唔會睇埋陳樹武順產開刀到時候有得揀。
我契媽做港安,佢話呢兩個醫生都好好又夠經驗,胡醫生係好難book,最少排三個月,佢只睇一至五早上,陳醫生好cool但過時過節都會送果籃去產房。
斬嘉仁相對年輕些,經歷雙非年代後,接生當食生菜,搵佢都ok!
張智佢形容係「fit lee 啡呢」

大宅

引用:Quote:MKlovebb+發表於+16-2-15+13:57+好想

原帖由 kisam3 於 16-02-15 發表
我搵胡廣森,但只接開刀,而家諗緊會唔會睇埋陳樹武順產開刀到時候有得揀。
我契媽做港安,佢話呢兩個醫生 ...
我都揀荃灣港安,會搵靳嘉仁醫生開刀

複式洋房

回覆 kisam3 的帖子

我14年搵胡廣琛順產接... 今次就係知佢只接開刀好失望, 佢好好架都細心, 淨係接開刀好可惜....
我諗緊今次如港安生搵邊個接順產, 又唔知價錢..... 依家搵盧本產檢咋.... 但佢又唔接生...

複式洋房

回覆 MrsPerthLiu 的帖子

請問你搵勒接生, 知唔知埋單大概幾多

複式洋房

張智產檢係邊?? 都係港安?

大宅

引用:回覆+MrsPerthLiu+的帖子請問你搵勒接生,+

原帖由 MKlovebb 於 16-02-15 發表
回覆 MrsPerthLiu 的帖子

請問你搵勒接生, 知唔知埋單大概幾多
我而家喺佢診所等緊睇佢,一陣會同佢傾,傾完再報告

別墅

回覆 tam_pallas 的帖子

我將會31/3在港安生, 找咗張智醫生開刀

別墅

回覆 MKlovebb 的帖子

張醫生診所在葵芳及尖沙咀

別墅

引用:有無最近或黎緊會係到生bb的媽媽分享下呀?

原帖由 tam_pallas 於 16-02-15 發表
有無最近或黎緊會係到生bb的媽媽分享下呀?
我找了何嘉慧,因想要女醫生順產,都唔知好唔好。但她要我擇日催生,我其實想自然作動生,現在都心大心細。

別墅

回覆:ahotcchan 的帖子

那麼是在新大樓嗎?

別墅

回覆:MKlovebb 的帖子

我見將price list由兩萬多至四萬,醫生費另計,姑娘話預六萬至八萬

複式洋房

引用:Quote:原帖由+tam_pallas+於+16-02-15+發表

原帖由 tam_pallas 於 16-02-15 發表
我找了何嘉慧,因想要女醫生順產,都唔知好唔好。但她要我擇日催生,我其實想自然作動生,現在都心大心細。 ...
其實我都係諗緊好吾好搵何嘉慧醫生 不過我會開刀既 何醫生推介港安(我住新界西)佢話大概六萬幾七萬全包

別墅

tam_pallas 發表於 16-2-15 18:43
我找了何嘉慧,因想要女醫生順產,都唔知好唔好。但她要我擇日催生,我其實想自然作動生,現在都心大心細。 ...

好地地點解要催生?俾咁多$去私家都係為咗buy service

別墅

tam_pallas 發表於 16-2-15 18:47
我見將price list由兩萬多至四萬,醫生費另計,姑娘話預六萬至八萬

港安一定要跟package

別墅

回覆 tam_pallas 的帖子

我登記時係在新大樓登記的,我諗應該係新大樓呱

別墅

回覆:kisam3 的帖子

佢話我上胎有妊娠毒血症,怕我今胎都有,想我37周足月就催。不過我之前搵過好幾個醫生,好多都只做開刀,我覺得佢地係唔想哂時間等。

首頁
12345...23

尾頁

跳至