親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

子爵府

回程confirmed到, 好開心, 為保險, 剛剛打去Asia Miles confirmed 咗 HK - Tokyo - Hokkaido, 繼續wait HK - Hokkaido. 比個藉口係東京"hea"幾日先

seaheart88    發表於 16-2-15 10:35

瑪瑙宮

大廚勳章

回覆:horsepant 的帖子

幾號?

喇麼撻沙 啪卡挖多
阿喇克多 沈瑪 沈潑躂沙
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

子爵府

回覆 seaheart88 的帖子

瑪瑙宮

大廚勳章

引用:回覆+seaheart88+的帖子17-24/9

原帖由 horsepant 於 16-02-15 發表
回覆 seaheart88 的帖子

如果遲少少仲正

睇紅葉

喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

子爵府

其實我次次去日本都會選淡季, 一來怕人多, 又唔使咁貴, 所以去咗咁多次日本, 都未正正式式睇過盛放的櫻花和紅葉, 不過我同老公最主要食和relax, 欣賞風景變咗次要:wahaha

伯爵府

引用:回程confirmed到,+好開心,+為保險,+剛剛打

回程confirmed到, 好開心, 為保險, 剛剛打去Asia Miles confirmed 咗 HK - Tokyo - Hokkaido, 繼續wait HK ...
轉直航10000am or 100 usd Per head per request
兩大兩小好金!40000am or $3200
比我firm 了回程即日hnd 轉機!都未必轉返直航!

男爵府

上年我5月用AM BOOK 9月 北海道BUSINESS 唔洗WAITLIST 呀!~

子爵府

回覆 claudialuk2011 的帖子

Agreed, 我都係 wait 住先, 應該唔回轉回直航(就算wait到), 他們說如果我要回直航, penalty US$240 for 2 persons.

伯爵府

引用:上年我5月用AM+BOOK+9月+北海道BUSINESS+唔

原帖由 magpik 於 16-02-15 發表
上年我5月用AM BOOK 9月 北海道BUSINESS 唔洗WAITLIST 呀!~
我2015 九月book 6-14aug 2016 ,wait 咗幾日有位!

男爵府

我係同年2015 5 月BOOK 到2015 9 月直航北海道BUSINESS 直接上網BOOK 有位~

可能都係睇彩數

伯爵府

引用:回覆+claudialuk2011+的帖子Agreed,+我都係

Agreed, 我都係 wait 住先, 應該唔回轉回直航(就算wait到), 他們說如果我要回 ...
最希望係book 內陸機前confirm 北海道直航咁就 perfect !
不過我估惡哂無咁好死!

伯爵府

引用:回覆+claudialuk2011+的帖子我係同年2015+5

原帖由 magpik 於 16-02-15 發表

我係同年2015 5 月BOOK 到2015 9 月直航北海道BUSINESS 直接上網BOOK 有位~
九月no peak season

男爵府

但根據第一個POST 佢開初9 月要WAIT

子爵府

但我是1月頭先開始book, 不過當然好多時都係睇彩數

水晶宮

回覆:剛剛用AM換去北海道機票 (Part 2)

恭喜曬

子爵府

早前confirm 左幾個出年農曆年嘅香港來回大阪機位,現在不用了,將會取消,當取消後若沒有waiting list 電腦會即刻放位出嚟。如果大家有需要可PM我,我試下同你哋㚒時間去取消而你有機會即刻拎到位。
我 confirm 左嘅位係商務位,係年三十去大阪,及初五,六,七大阪返香港。

伯爵府

引用:早前confirm 左幾個出年農曆年嘅香港來回大

原帖由 kt1 於 16-02-15 發表
早前confirm 左幾個出年農曆年嘅香港來回大阪機位,現在不用了,將會取消,當取消後若沒有waiting list 電 ...
咩班次!等人wait 咗你先放啦!

子爵府

去程有早有夜,回程全部晚機。注意全部商務位。
其實初五,六回程現在應該仲有位。

大宅

seaheart88 發表於 16-2-15 10:34
幾號?
Hi seaheart88, 又係我呀! 想問下係福岡博多站有邊間酒店介紹呀? 我諗而家睇定D酒店差唔多~

瑪瑙宮

大廚勳章

YMCA0806 發表於 16-7-8 13:56
Hi seaheart88, 又係我呀! 想問下係福岡博多站有邊間酒店介紹呀? 我諗而家睇定D酒店差唔多~
...

我住forza , 好滿意,不貴。地點好近站
床頭有插頭,24小時水機,咖啡,朱古力機在大堂,乾淨,簡潔,又有女士落妝清潔用品自取,仲好nice ,我早左,12點都有房比我入。仲有個按摩cool筍

首頁

尾頁

跳至