親子旅遊

跳至

首頁
12345...40

尾頁

大宅

第1次自由行去韓國同滑雪, 依家只訂左機票, 有無其他JM 一樣, 大家一齊傾下 ?

大宅

回覆:2016 聖誕 Aplensia 揮手區

已經hold左房,但另外再hold龍平酒店,未決定住邊間好,唔知Aplensia咩價最抵住

大宅

新年年初四住, $1100一晚, 四人房.

大宅

manyjennifer 發表於 16-2-15 12:06
已經hold左房,但另外再hold龍平酒店,未決定住邊間好,唔知Aplensia咩價最抵住

...
妳意思係hold 左 Aplensia 的房? 其實係咪依家已可訂2016 聖誕其間的房 ? 大家會係酒店官網, 網上(如hotel.com ), 定經agent 訂呢?

大宅

引用:Quote:manyjennifer 發表於 16-2-15 12:06

原帖由 NC9 於 16-02-15 發表
妳意思係hold 左 Aplensia 的房? 其實係咪依家已可訂2016 聖誕其間的房 ? 大家會係酒店官網, 網上(如hotel ...
可以買到出年2月房啦,我經booking.com買,揀可除消,28**元住套房3晚

男爵府

回覆:manyjennifer 的帖子

請問邊間酒店?

大宅

引用:新年年初四住,+$1100一晚,+四人房.

原帖由 Vanessa-lee 於 16-02-15 發表
新年年初四住, $1100一晚, 四人房.
請問邊度訂呀?用開的travel agent話未有價錢喎

大宅

Hi, 我用hotel.com book 3晚3人房,可除消 $32xx.

男爵府

26/12-1/1,3晚首爾ever8,3晚Alpensia 。
只要上官網登記做holiday inn 會員,入住時係可以有free wifi , early check in and late check out 。依家已經可以訂房,佢有幾個價錢,最平係即pay ,另一個價錢貴少少,但可以到付,仲係check out 先 pay ,可以更改日子及免費取消。

大宅

回覆 queyeung 的帖子

是那一間? Holiday inn/suite/inter
我check洲際2017初三..冇房

大宅

回覆 idaidang 的帖子

求網址

男爵府

引用:回覆+idaidang+的帖子求網址

原帖由 孖朗媽716 於 16-02-27 發表
回覆 idaidang 的帖子

求網址
https://m.ihg.com/hotels/holidayinn/tw/zh/home

大宅

Holiday inn suite, 其他2間酒店得2人房。我2大2小。要3人房至夠😁

大宅

queyeung 發表於 16-2-27 12:19
Holiday inn suite, 其他2間酒店得2人房。我2大2小。要3人房至夠😁
3 人房即係2間房果隻, 一房雙人床, ㄧ房tatamei? 定係ㄧ房3張tatamei? 我住suite 一家三口, 又想訓床, 雙人床又唔夠訓, 但2房又有ㄧ個要自己ㄧ間房, 煩惱中....

男爵府

引用:Quote:queyeung+發表於+16-2-27+12:19+Holi

原帖由 NC9 於 16-02-28 發表
3 人房即係2間房果隻, 一房雙人床, ㄧ房tatamei? 定係ㄧ房3張tatamei? 我住suite 一家三口, 又想訓床, 雙 ...
Suites係有1房、2房、3房,2大2小1房唔會夠住,你訂2房啦!可選1bed room , 1ondol 房,或2 ondol房!我一家三口去,係我訓床,老公陪女訓ondol房

大宅

妳係官網訂, 有得免費取消同入住先比錢? 我係booking.com hold 左2房suite 都係免費取消同到付 ! 叧會員是不是check in 時話佢知就得架啦?

男爵府

引用:妳係官網訂,+有得免費取消同入住先比錢?+我

妳係官網訂, 有得免費取消同入住先比錢? 我係booking.com hold ...
官網訂呀!有free wifi ,early check in & late check out ,可更改日期&免費取消!其實我之前比較過價錢,官網應係最平,而且agent寫得好唔清楚邊種房,有d亂!
你check in時話係會員就ok。

子爵府

好媽媽勳章

引用:妳係官網訂, 有得免費取消同入住先比錢

妳係官網訂, 有得免費取消同入住先比錢? 我係booking.com hold ...
2bedroom suite,booking.com和official website一樣價錢(韓圜),所以我會選擇响official website 訂

子爵府

好媽媽勳章

引用:Quote:原帖由 NC9 於 16-02-28 發表本帖最

原帖由 NamB 於 16-02-28 發表
2bedroom suite,booking.com和official website一樣價錢(韓圜),所以我會選擇响official website 訂

...
記得登記埋做會員,可以儲積分

大宅

NamB 發表於 16-2-28 15:16
記得登記埋做會員,可以儲積分
岩岩登記左做member, 官網真係同我之前係booking.com 的價錢一樣, 但我見佢應該要credit card 過數先, 不是入住先付款. 咁即係如取消, 就到時refund 落 credit card, 我有理解錯嗎?

首頁
12345...40

尾頁

跳至