親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

請問有無人喺呢度訂過各樂園門票呀?thx

緣是天意,份是人為,有緣相遇者,珍惜緣份的來臨

大宅

回覆:ChammyMAMA 的帖子

訂香港迪士尼門票試過,7月去新加坡都諗住喺klook訂。

瑪瑙宮

引用:訂香港迪士尼門票試過,7月去新加坡都諗住

原帖由 browneyebaby 於 16-02-15 發表
訂香港迪士尼門票試過,7月去新加坡都諗住喺klook訂。
我4月去新加坡,見佢價錢平天宇好多,但上網又見大多數人喺天宇買,未見過喺klook買喎,唔知可唔可靠

大宅

回覆:ChammyMAMA 的帖子

應該可靠,我新年前在Klook買迪士尼門票都冇問題。

瑪瑙宮

回覆:Klook 客路

剛問過客路同天宇,售賣的都是普通門票,但見有人話有fast pass買,入去玩唔洗排隊架,係咪要咪影城門口買架呢?

瑪瑙宮

引用:應該可靠,我新年前在Klook買迪士尼門票都

原帖由 browneyebaby 於 16-02-15 發表
應該可靠,我新年前在Klook買迪士尼門票都冇問題。
咁真係平好多喎,平成百幾蚊一個人

男爵府

ChammyMAMA 發表於 16-2-15 12:16
我4月去新加坡,見佢價錢平天宇好多,但上網又見大多數人喺天宇買,未見過喺klook買喎,唔知可唔可靠

...
我下個月都去新加坡,比較價錢, 好似都仍然係天宇平d 喎, 有咩平推介? klook last x'mas 我買過 USJ, 冇問題.

珍珠宮

ChammyMAMA 發表於 16-2-15 12:00
請問有無人喺呢度訂過各樂園門票呀?thx
我剛去完韓國,訂左 WiFi egg同亂打show,好平好抵呀!WiFi egg 係$62.5五天,個show就6折之後再減$25。

瑪瑙宮

回覆:Klook 客路

剛上天宇官網睇要S$62,klook S$60,如果喺影城官網買係咪無折扣架?

首頁

尾頁

跳至