親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2018復活節勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我用DBS無問題

珍珠宮

好媽媽勳章

引用:Quote:原帖由 Cheuk2012 於 16-02-16 發表

原帖由 daisy17772 於 16-02-16 發表
不是free cancel 嗎?
匯率差額,因為扣yen

侯爵府

畀面勳章

引用:Quote:原帖由 daisy17772 於 16-02-16 發表

原帖由 maggielau0705 於 16-02-16 發表
匯率差額,因為扣yen
I see I see thx

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

之前因改日子取消過一次, 來回匯率差價加銀行手續費, 扣左佰幾蚊, 不過當時佢係比其他網站平成6佰幾蚊一晚, 取消後都係同佢訂番

BK の 會員
Merry X'mas!!!

琥珀宮

回覆 daisy17772 的帖子

我最初都以為係, 其實要計返回率差額架

侯爵府

畀面勳章

引用:回覆 daisy17772 的帖子我最初都以為係, 其

原帖由 Cheuk2012 於 16-02-16 發表
回覆 daisy17772 的帖子

我最初都以為係, 其實要計返回率差額架
my booking is to pay at the hotel. but I have given them my card to guarantee. if it is cancelled within the free period, should not have any effect right?

琥珀宮

daisy17772 發表於 16-2-16 11:55
my booking is to pay at the hotel. but I have given them my card to guarantee. if it is cancelled w ...
我最近 Book ASO farm 係佢地 website book 都只係比card for guarantee, 但係Japanican book 係要扣數, 所以 cancel 就要比 回率差額

別墅

回覆:Japanican訂房問題

我都係呀!之前我都係有優惠 code ,用中銀都係唔係,再用另一張又系統錯誤過咗錢但預約記錄,激死。之後 yen 升返又冇咗優惠,差價好遠!

珍珠宮

好媽媽勳章

引用:我都係呀!之前我都係有優惠 code ,用中銀

原帖由 raymondplk 於 16-02-16 發表
我都係呀!之前我都係有優惠 code ,用中銀都係唔係,再用另一張又系統錯誤過咗錢但預約記錄,激死。之後 yen ...
而家仲未有人覆我呀!典算呀?

公爵府

BK Milk勳章 畀面勳章

wall123123 發表於 16-2-15 15:11
我之前用中銀,渣打都唔得, 最後用建設銀行先得.
我之前都係用建行, ok 冇問題喎

大宅

我用hsbc 冇問題,但要先pay, 亦都顯示已付款,但我check 信用咭又未過數,請問到時要不要print 些什麼出示給酒店?

別墅

我張永亨卡短訊通知扣左HKD6999,但預約唔到,即時打去銀行 hold住筆錢,寫信去 Japan ican,只係話凍結咗筆錢,唔會真正過數,2星期後會 release返
之後我再寫信再投訴佢哋個線上交易系統有問題,因為我網上試過好多訂房網站都試過咁,但回覆都係 hea 我話信用卡保安問題同遊覽器問題,激到我咩一聲

別墅

試過好多訂房網站都未試過咁先啱

珍珠宮

好媽媽勳章

引用:我張永亨卡短訊通知扣左HKD6999,但預約唔到

原帖由 raymondplk 於 16-02-16 發表
我張永亨卡短訊通知扣左HKD6999,但預約唔到,即時打去銀行 hold住筆錢,寫信去 Japan ican,只係話凍結咗筆錢, ...
我都係呀,成日話卡公司問題,根本係個網站問題,我而家仍然訂唔到!

別墅

呢間都貴,https://japantraveleronline.tw...呢間平好多...我試過同酒店同日期, 可以平4000YEN一晚

子爵府

引用:呢間都貴,+https://japantraveleronline.tw

原帖由 connie0810 於 16-02-17 發表
呢間都貴,https://japantraveleronline.tw...呢間平好多...我試過同酒店同日期, 可以平4000YEN一晚 ...
這閶穩陣嗎?是否要比錢先?

男爵府

我用恒生卡唔得,轉用建行先得

珍珠宮

好媽媽勳章

引用:我用恒生卡唔得,轉用建行先得

原帖由 PAMELATSE 於 16-02-17 發表
我用恒生卡唔得,轉用建行先得
……HSBC一樣唔得!……

侯爵府

畀面勳章

我之前有折,真係平好多,果日滙率,6.5-6 ,用建行,我同佢地聯絡用 e mail ,有好多 hotel同 booking .com話 full,話無既房種,佢都會有。

侯爵府

夏天玩到顛

而家仲有冇japanican discount code?

首頁

尾頁

跳至