懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

引用:本人因懷孕睇孫醫生,今日第三次睇,但極度

原帖由 shu19841984 於 16-02-17 發表
本人因懷孕睇孫醫生,今日第三次睇,但極度失望,以後不會光顧
第一次睇孫醫生,佢已經好落力sale我join$7 ...
我未睇過呢位醫生
但我只從你既文字睇 我覺得你會唔會自己語氣態度差先呢 問人點解等咁耐 我自己睇開另一位醫生 我試過等2個鐘以上 我都明明book 左時間 但我唔會問醫生點解我等咁耐 因為我覺得佢值得我等!

我個醫生都冇叫我做7 千既text 想當年,但諗返轉頭佢叫我做我都會做 因為Oscar 係無咩用,想安全就要做7 千果種 仲有姑娘同你講叫你諗清楚 可能醫生係講過 但又唔係醫生親口同你講 好難講 可能呢位醫生真係生意行先 咁做醫生要賺錢人知常情 你想佢有愛心 都要睇你好唔好彩搵到 自問我好在遇到個關心我又好既醫生 多得佢我生第一胎同第二次流產都完全信任佢!

你話人前都諗下自己先,希望你搵到個好醫生!

同埋我講咁多都係唔希望你一個post 另其他有心搵佢既人 嚇驚左!
Ps 我唔識呢位孫醫生!

禁止訪問

引用:我又講下我經歷先,我之前都開個post讚孫醫

大宅

回覆 ccsin102 的帖子

浸會,醫生費兩萬,出院埋單七萬

大宅

回覆:孫錫鴻產科醫生

我女女係搵孫醫生開刀生既,其實產檢要等係好正常,好的醫生,booking實full。 同埋,姑娘從無叫我唔可以出去行下,再返黎。好多時,我登記完就去睇bb野,食下野,差唔多到姑娘會call back. 因為我32作早產,醫生跟進行好好,36週照超聲波話唔夠5磅,但醫生叫我相信bb唔只呢個重量,睇肚大小的經驗應該過6磅,或者bb頭型影響數據。最後bb出世6磅10,37週開刀。 一個醫生好唔好,其實好主觀,之前睇過2位產科醫生,係唔駛等,但態度冷漠,我就喜愛有交流,bb一歲時,有搵埋孫醫生影相。黎緊又第2胎,都係搵佢。

大宅

引用:我女女係搵孫醫生開刀生既,其實產檢要等係

原帖由 fuekic1234 於 16-04-21 發表
我女女係搵孫醫生開刀生既,其實產檢要等係好正常,好的醫生,booking實full。 同埋,姑娘從無叫我唔可以出 ...
好醫生要等得耐好正常, 如果診所好少人,拍烏英, 你都唔夠睇啦。

複式洋房

回覆:孫錫鴻產科醫生

我上胎唔係睇孫醫生,大大話話轉左4個醫生先叫搵到個夾既又信得過既婦科醫生,今胎都係媽媽朋友介紹睇孫醫生,真係等到想爆粗,睇完一次即刻轉左睇另一個姓尤醫生,但之後都搵返孫醫生,明知等到人都顛,我都有直接同姑娘同孫醫生講等得太耐,因為我要湊住大仔,係疹所等3-4個鐘真係唔容易,試過食埋lunch再食tea都未到,之後佢地都好禮貌咁同我講盡量安排下,之後我又搵另一位婦科產檢,都仍然覺得唔夾,到最後我都係搵返孫醫生,我想講,好既醫生又夾既醫生真係要等
由頭到尾我都感受到佢係一位盡責又有heart既醫生,所以咁多人睇佢,依家我唯有book星期六用半日睇佢,起碼有C6陪住我同大仔,下個月我就生,孫醫生由頭到尾都無sell過我。所以我又唔覺得佢係好貪財個種,只係佢身分又係出名醫生又係一個老闆。sorry,有d長我第一次係bk講咁多野,不過真係見到有人咁講孫醫生有d唔抵得。講完

大宅

回覆樓主:

我16w先第一次睇孫醫生,我一早講明會去政床生。 佢都冇黑我面乜乜乜
咁岩我由醫院轉去健康院產檢,成份記錄係我手,佢幫我睇得好詳細。
照個陣仲好細心睇哂bb每個內臟,仲好肯定同我講係仔。 詳細到我第2次去照結構覺得流流地。
到最後一次產檢佢問我想唔想b快啲出世,佢幫我check宮頸,佢話我宮頸比較長,至少要一星期後先會作動,我又真係一星期後穿水生左
我覺得人夾人,自己試過先可以作準

首頁

尾頁

跳至