親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 親子王國15週年勳章

cheuklokmom 發表於 16-3-12 10:29
新個個超大aeon 沖繩來客夢, 係咪值得去呢 ? 我住壶川站, check 左要在 aiport 坐1小時巴士去 ...

其實係得好大,都係差吾多野買。我覺得吾值咁遠特登去,除非你有車,去開果頭。你去新都心,有幾個mall 百貨公司都夠行。

伯爵府

回覆 Tabo63 的帖子

Thanks ! 那麽我只去近近地小祿站AEON 行吓算. 另想請教那霸市的 Outlet Mall Ashibinaa 係咪在 airport 有free shuttle bus 去的呢 ? 我打算落機即刻去outlet mall 行吓兼食埋lunch, 之後才去壺川站 hotel check in, 可行嗎 ?

伯爵府

請教JM第一牧志公設市場係咪星 期日都開 ? 有冇那 一間鋪頭食海鲜推介呢? Thanks !

珍珠宮

育兒性格勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

Tabo63 發表於 16-3-12 11:09
其實係得好大,都係差吾多野買。我覺得吾值咁遠特登去,除非你有車,去開果頭。你去新都心,有幾個mall 百 ...

我都覺得唔洗專登搭車去, 除非揸車都可以去參觀下既
我o係入邊一樣野都無買到, 同香港既商場差唔多
係大同靚, 不過food court 好多正野食

珍珠宮

cheuklokmom 發表於 16-3-12 11:28
回覆 Tabo63 的帖子

Thanks ! 那麽我只去近近地小祿站AEON 行吓算. 另想請教那霸市的 Outlet Mall Ash ...

係呀, 機場有 shuttle bus 去 Outlet , 係去國際航廈個架巴士同一個站

之後才去壺川站 hotel check in <-- OK , 壺川同 outlet 好
但你留意唔好放工時間先返出去, 超級多車, 要早d 走
個日 5:30 o係
Outlet走 , 塞左成差唔多2個鐘先返到新都心...

伯爵府

回覆 wing514 的帖子

謝謝你提醒!

子爵府

引用:Quote:原帖由+Jomei+於+16-03-11+發表Wing5

原帖由 wing514 於 16-03-12 發表
元氣村我個時有睇過佢fb 有中文版
可以喺個度book架, 依家唔知係咪呢
Ok 去fb&#128064;下
你介紹的燒肉店,那一間較抵食?是不是放題?thanks

子爵府

引用:Quote:原帖由+Jomei+於+16-03-11+發表Wing5

仲有round 1都ok架
如果你小朋友係男仔肯定勁開心
俾1個價錢2小時任玩
&#128079;我仔女實玩到好開心,即呢個行程又不能取消。太多行程好難安排&#128531;

子爵府

引用:Quote:Tabo63+發表於+16-3-12+11:09+其實係

我都覺得唔洗專登搭車去, 除非揸車都可以去參觀下既
我o係入邊一樣野都無買到, 同香港既商場差唔多
係大同 ...
Food court又岩我喎,玩完round one可以到此食dinner,跟你既行程&#128556;&#128077;,但離美國村遠不遠?

珍珠宮

引用:Quote:原帖由 wing514 於 16-03-12 發表元

原帖由 Jomei 於 16-03-12 發表
Ok 去fb&#128064;下
你介紹的燒肉店,那一間較抵食?是不是放題?thanks
2間都有放題, 唔貴架

子爵府

引用:Quote:原帖由+Jomei+於+16-03-12+發表Ok+去

2間都有放題, 唔貴架
謝謝!我記底先&#128077;

珍珠宮

引用:Quote:原帖由 wing514 於 16-03-12 發表我

原帖由 Jomei 於 16-03-12 發表
Food court又岩我喎,玩完round one可以到此食dinner,跟你既行程&#128556;&#128077;,但離美國村遠不遠?

...
如果揸車好快到, round 1喺宜野灣, 我記得佢門口有免費車去美國村同其他地方, 你可以上官網睇下呀

子爵府

引用:Quote:原帖由+Jomei+於+16-03-12+發表Food+

原帖由 wing514 於 16-03-13 發表
如果揸車好快到, round 1喺宜野灣, 我記得佢門口有免費車去美國村同其他地方, 你可以上官網睇下呀

...
我地會揸車&#128513;

大宅

cheuklokmom 發表於 16-2-24 14:42
Easter 搭HK airline + 4 晚hotel (早去早返) $5000/head 貴嗎?

請問邊度買package? thx!

大宅

月餅勳章

我岩岩係HK AIRLINE買左6月6-12日去, 900蚊未加稅, 2大小 total 3385, 算平嗎?

子爵府

HK AIRLINE 三月, 2大 $2960 , 早去午返

首頁

尾頁

跳至