自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 親子達人勳章

回覆:Mandarina Duck:响香港係咪out咗?

我無md 袋,但我有個bold 袋,用到我而家個女 11 歲佢接手用緊添,只要無爛襯到衫就ok la

男爵府

BK Milk勳章

呢個牌子應該OUT 左好耐~
不過自己鍾意就得

珍珠宮

好媽媽勳章

引用:Quote:原帖由+lololala+於+16-02-18+發表個

原帖由 mukawong 於 16-02-18 發表
我最喜歡MD20
我都喜歡MD20. 早兩年屋企人去歐洲,特登叫屋企人幫我買個袋。

wcpcelia    發表於 16-2-20 20:11

水晶宮

BK Milk勳章

引用:我無md 袋,但我有個bold 袋,用到我而家個

原帖由 gogoblue 於 16-02-19 發表
我無md 袋,但我有個bold 袋,用到我而家個女 11 歲佢接手用緊添,只要無爛襯到衫就ok la

...
我想買返个
仲有無得買

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

我以前有呢個手袋, 超鍾意, 如果再見到, 想買番個

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

自己合用的話, 會照用

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

90年代返學恩物,仲有boy london錶

公爵府

而家md係點樣?我以為已經無左呢個牌子 ,我讀書年代真係好hit

公爵府

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 親子達人勳章

引用:Quote:原帖由+gogoblue+於+16-02-19+發表我

原帖由 bongbongpatty 於 16-02-19 發表
我想買返个
仲有無得買
我都好耐無見過了,真係唔知仲有無

男爵府

好懷念 當年响又一城有專門店, 放學路經就會入去買, 背囊式最經典, 又買了可當手袋又裝到書的袋.....

珍珠宮

2024年龍年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 大廚勳章

引用:我都好like, 兒時回世憶. 早幾個月比我見到

原帖由 小黑咪 於 16-02-18 發表
我都好like, 兒時回世憶. 早幾個月比我見到德國Amazon有, 即係訂左個背囊返黎用 ...
我都係呀,好有舊感覺!! 不過我用時是中學了,回憶啊…

大事化小, 小事化毛.........

珍珠宮

2024年龍年勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:响London見到有,幾啱心水,但係呢個牌子算

原帖由 etoile 於 16-02-18 發表
响London見到有,幾啱心水,但係呢個牌子算唔算out?心大心細中,各位俾D意見好嗎?

...
唔係out

係因為香港冇門市

子爵府

我都幾like M.duck,仲有jean paul鐵牌系列手袋

子爵府

熱血勳章 2016畫展勳章

侯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 環保接龍勳章

佢一向唔多hit, 好多年前(差不多廿年前) 去歐洲玩, 全團得我一個買M. Duck 袋同銀包, 共他團友冇興趣, 個個走去買Gucci, LV.

珍珠宮

2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

引用:响London見到有,幾啱心水,但係呢個牌子算

原帖由 etoile 於 16-02-18 發表
响London見到有,幾啱心水,但係呢個牌子算唔算out?心大心細中,各位俾D意見好嗎?

...
如果自己鐘意個款,我唔會理個牌子 out 唔 out!

珍珠宮

2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

引用:Quote:原帖由+lololala+於+16-02-18+發表有

原帖由 mukawong 於 16-02-18 發表
似這款,金色好正
哩D最啱做老佬袋!我兩年前準備生女時,想搵都搵唔番!

禁止訪問

畀面勳章

回覆:monsterparentss 的帖子

禁止訪問

畀面勳章

引用:Quote:原帖由 小黑咪 於 16-02-18 發表我都

首頁

尾頁

跳至