美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

重差個自己染:" />

大宅

Rxd hxir,買咗優惠1800,做三次剪髮及染髮
點知三次每次都有問题
第一次師傅剪得唔好,髪尾打结,每次梳頭都唔順,激氣,染髮還可以
第二次轉師傅剪還可以,但染髮後都好似冇染到,冇人知我染髮,有太陽時先見到
今次因上次個師傅不在,又另一個師傅幫我剪,今次剪都ok,但係染髮非常之差,
唔怪得唔拿鏡比我照啦!返到家我個仔就話我點解染成這樣,頭頂中間好淺色,原來再睇真啲側面同成個頭都好差,自己都曾自己染過,但都唔會差到爆,根本佢地都係似學師多啲,我以後都唔會再去

水晶宮

大宅

昨晚成晚睡不着,重係好嬲,今天會返去叫佢再做過,唔好就報警

大宅

我去到找人幫我睇昨天做的染色,幫我剪头发的師傅完全冇来睇冇講話,好似知道什么,由公司一個人來睇,又話係我的白頭髮,所以一勿勿,我頭頂只有幾條白色,但係就有一行淺啡,側邊有白髮但唔多,冇一勿勿,我好聲好氣同佢講之后,我就開始發難渣,好大聲同想😢哭,跟著就叫我選深色再做過。
今次由淺灰色頭髮青年人幫我做,佢係高級助理,佢都話見到我頭染到一勿勿,之后染深色後,似返個人樣,,但唔係我真正想要的颜色。
最后他们叫昨天幫我染头发的青年人拿回手提包和外套給我.好似想睇我點罵他,但我已冇火氣,就走了。
我知道原来他们用陽光燈射著頭髮,有好多做得不好的都好難察覺,請各位小心。

大宅

留咗講,每次係要比返洗頭費230,即每次共830元。
話我白頭髮一勿勿的人,用好多唔好聽的說話話我,所以我先發難渣,
佢啲說話不方便在此地講,好傷害人心,我要祈禱求神將我的心放下這次不愉快的經驗,求神幫助這位或這些人要改過自身。阿們!

大宅

好慘! 不過你人好好,仲祝福佢地~ VERY GOOD CHRISTIAN 不要難過! 染過深色遮曬先啦~ 下次揾好啲!!

男爵府

引用:留咗講,每次係要比返洗頭費230,即每次共8

原帖由 ksma 於 16-02-20 發表
留咗講,每次係要比返洗頭費230,即每次共830元。
話我白頭髮一勿勿的人,用好多唔好聽的說話話我,所以我 ...
咁衰,邊間分店呀,我唔想中招呀

另外,咁攪法,頭髮一定比佢攪到好差

大宅

在荃灣,當時第一個幫我剪头发的師傅突然同我講恭喜發財時,我冇理佢,跟著染髮時突然來摸咗幾吓頭髮,我都覺得怪怪地,唔知係唔係專登報復?

大宅

引用:在荃灣,當時第一個幫我剪头发的師傅突然同

原帖由 ksma 於 16-02-22 發表
在荃灣,當時第一個幫我剪头发的師傅突然同我講恭喜發財時,我冇理佢,跟著染髮時突然來摸咗幾吓頭髮,我都 ...
唔好傷心,呢類舖頭睇下遲d佢仲有冇熟客,甘做生意法,我都要同住係呢頭嘅朋友講唔好上當。

大宅

引用:在荃灣,當時第一個幫我剪头发的師傅突然同

原帖由 ksma 於 16-02-22 發表
在荃灣,當時第一個幫我剪头发的師傅突然同我講恭喜發財時,我冇理佢,跟著染髮時突然來摸咗幾吓頭髮,我都 ...
開名啦!

水晶宮

2018復活節勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

回覆:點解今日染髮都差成感(無良髮型屋)

好明顯爆根,你原來頭髮係深色要染淺色,如果佢冇分開2part黎搽就好易爆,加埋髮根上色既時間控制得唔好

感激遇上你~

大宅

其實每次都有啲問題,第一次係剪功唔得,第二次係染髮,係有太陽光先見到顔色(我要係平時都可以睇到的,唔知點解佢幫我做這個,好out囉!),第三次剪功好但染髮超差,我好似比人做練習,重要比錢受氣,好唔開心。要想話比大家知我的遭遇,叫大家小心。

大宅

重有多謝大家關心

首頁

尾頁

跳至