自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

在BK 想search 返d資料,發現不能回覆。為何會關閉?是什麼原因呢?

子爵府

回覆:大家有無遇過帖子關閉,不能回覆

好幾年前個啲都覆唔到
原因:太舊嘅post唔可以再回覆

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

引用:在BK 想search 返d資料,發現不能回覆。為

原帖由 Cheungwong 於 16-02-19 發表
在BK 想search 返d資料,發現不能回覆。為何會關閉?是什麼原因呢?
好多原因的 有罵戰係最普遍 但你呢個topic應該唔係罵戰 好可能係有人回話睇過邊個邊個醫生話唔錯 之後一堆人留意話please pm me detail 如果個個都係咁個post無可讀性就會鎖post
到而家我都唔明點解d人唔自己pm人 係要留言

男爵府

引用:好幾年前個啲都覆唔到原因:太舊嘅post唔可

原帖由 sg51244 於 16-02-19 發表
好幾年前個啲都覆唔到
原因:太舊嘅post唔可以再回覆
唔舊,2015年9月份

男爵府

引用:Quote:原帖由+Cheungwong+於+16-02-19+發表

原帖由 bkteapot 於 16-02-19 發表
好多原因的 有罵戰係最普遍 但你呢個topic應該唔係罵戰 好可能係有人回話睇過邊個邊個醫生話唔錯 之後一堆 ...
無罵戰,無pls pm, 無廣告成份

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

引用:Quote:原帖由 bkteapot 於 16-02-19 發表好

原帖由 Cheungwong 於 16-02-19 發表
無罵戰,無pls pm, 無廣告成份
有無懷疑打手? 都無就可以去使用意見問版主

男爵府

引用:Quote:原帖由+Cheungwong+於+16-02-19+發表

原帖由 bkteapot 於 16-02-19 發表
有無懷疑打手? 都無就可以去使用意見問版主
這個topic , 內容是關於虹膜炎的,没有打手

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 +3金熱血 2018母親節勳章 2018父親節勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 至尊種植勳章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 7周年華麗國民 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 爸B勳章 魅力王子 魅力公主 遊學勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 月餅勳章 2016畫展勳章

Cheungwong 發表於 16-2-19 10:43
您好,自由講場帖子,如90 日內未有更新,文章會由系統自動關閉。

珍珠宮

引用:Quote:Cheungwong 發表於 16-2-19 10:43 在

原帖由 王國執事 於 16-02-19 發表
您好,自由講場帖子,如90 日內未有更新,文章會由系統自動關閉。
咁都幾短喎,有時問醫理,病啊,唔係無聊post,會唔會keep半年好啲?

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 +3金熱血 2018母親節勳章 2018父親節勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 至尊種植勳章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 7周年華麗國民 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 爸B勳章 魅力王子 魅力公主 遊學勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 月餅勳章 2016畫展勳章

pingpingchoi 發表於 16-2-19 11:22
咁都幾短喎,有時問醫理,病啊,唔係無聊post,會唔會keep半年好啲?
會向BK反映閣下的意見。謝謝!

侯爵府

回覆 王國執事 的帖子

點解我個點評盒成日都出唔到既?
用緊ie11~

首頁

尾頁

跳至